Gratis muziek downloaden van internet

Wil je muziek downloaden van internet? Dat kan natuurlijk met een van de vele programma’s waarover op ik mijn website schrijf. Op deze pagina heb ik een aantal de tips en trucs voor je verzameld om snel te beginnen met het downloaden van muziek. Muziek downloaden kent zijn beperkingen. Zo is het in veel gevallen illegaal om populaire top-40 muziek te downloaden via torrents of usenet. Gelukkig zijn in 2020 veel andere manieren om legaal gratis muziek te luisteren via internet. Denk bijvoorbeeld aan online muziekdiensten zoals Spotify of Apple Music.

Ben je op zoek naar mp3 bestanden van populaire muziek? Dat gaat zeker lukken met een van de programma’s waarover je in deze handleiding leest. Welke programma bij jou past hangt af van je eisen en wensen. Wil je een volledig album downloaden? Dan is Spotnet een goede keuze. Voor losse tracks zijn mp3 zoekmachines juist meer geschikt.

Naast software om gratis muziek mee te downloaden kun je ook op een andere manier muziek downloaden. Alle bekende online muziekdiensten laten hun betalende Premium gebruikers onbeperkt muziek downloaden. Je hebt in dat geval geen mp3 bestanden die je op andere devices kunt luisteren. Muziek die je download met Spotify kun je alleen met dat programma luisteren.

nu downloaden

 1. Gelijk beginnen: Spotify
  Een programma om gratis muziek te streamen, zowel op je computer als op je smartphone.
  Spotify biedt ook abonnementen om muziek te streamen. Voor 10 euro per maand kun je onbeperkt streamen en downloaden.
 2. Gelijk beginnen: Spotnet
  Software waarmee je muziek kunt downloaden van Usenet. Spotnet is alleen bruikbaar in combinatie met een abonnement op een nieuwsgroepenprovider. Spotnet is vooral geschikt voor het downloaden van volledige albums.

Gratis muziek downloaden is niet in alle gevallen legaal. In het laatste hoofdstuk van deze handleiding vertel ik of je je zorgen moet maken als je muziek download van internet. Een ding is zeker: muziek streamen via een online muziekdienst mag altijd.

Contents

Hoe moet het

Muziek downloaden van internet.

Muziek downloaden van internet.

In deze handleiding vertel ik je alles over de populairste en meeste makkelijke manieren van downloaden. Verder ga ik ook in op het gratis streamen van muziek met Spotify en Youtube.

Naast de op deze pagina behandelde software om muziek te downloaden kun je ook op andere manieren gratis muziek downloaden. Denk bijvoorbeeld aan software als DC++ (voor het zoeken en downloaden van minder bekende muziek) of aan websites zoals Tubidy (voor muziek downloaden op je smartphone).

Heb jij nu een goede tip om gratis muziek te downloaden die nog niet in deze lijst genoemd is? Laat het me dan weten, hoe meer software ik kan bespreken hoe beter completer mijn website wordt.

Let op!

Spotify muziek downloaden

Spotify

Muziek downloaden van internet is niet in alle gevallen legaal. Sinds het downloadverbod in Nederland is het illegaal om muziek te downloaden zonder daarvoor te betalen als deze muziek beschermd is door het auteursrecht.

Individuele downloaders worden nu nog niet vervolgd in Nederland, dat kan in de toekomst natuurlijk veranderen.

Wil je zonder risico jouw favoriete muziek luisteren zonder dat je aan het downloaden bent? Gebruik dan bijvoorbeeld Spotify om gratis muziek te luisteren of luister via Youtube naar jouw favoriete muziek zonder te betalen.

Muziek downloaden met Spotnet via Usenet

Het Spotnet logo.

Het Spotnet logo.

Spotnet kan natuurlijk niet ontbreken als je schrijft over gratis downloaden. Via deze software om te downloaden van nieuwsgroepen is het gemakkelijk om snel complete albums en losse liedjes te downloaden.

Wil je muziek downloaden met Spotnet? Lees dan natuurlijk onze handleiding voor Spotnet. Ook voor hulp tijdens het installeren, het instellen en voor problemen met Spotnet kun je op die pagina terecht.

Een alternatief voor het gratis downloaden van muziek van nieuwsgroepen (Usenet) kun je natuurlijk ook Newsleecher of SABnzbD gebruiken. Om muziek te downloaden met deze programma’s heb je naast een goede Usenet provider ook NZB bestanden nodig met daarin de locatie van een album of mp3 bestand op Usenet.

Gratis muziek downloaden op Usenet is vooral handig als je op zoek bent naar volledige albums: voor losse mp3 bestanden kun je beter op zoek naar andere manieren om muziek te downloaden (probeer bijvoorbeeld Google).

Waarom Usenet?

Nog een voordeel van het downloaden van albums en mp3 bestanden van Usenet is grote anonimiteit die je hebt als downloader. Sinds het downloadverbod in Nederland is het alleen nog toegestaan om rechtenvrije muziek te downloaden. Gratis muziek downloaden die in de top 40 staat mag bijvoorbeeld niet meer.

Downloaden via Usenet is echter erg anoniem, zeker vergeleken met het downloaden van muziek via Bittorrent. Wil je gratis top 40 muziek downloaden dan is het verstandig om Spotnet te gebruiken in combinatie met een betrouwbare usenet provider.

Gratis muziek downloaden met Bittorrent

Gratis downloaden met Bittorrent

µTorrent

Een tweede gratis programma om muziek te downloaden is uTorrent. uTorrent werkt via het bittorrent p2p protocol. Voor het downloaden via bittorrent zijn veel programma’s geschikt. Denk bijvoorbeeld aan Frostwire of Vuze.

µTorrent geniet van al deze programma’s onze voorkeur omdat het erg handig werkt. µTorrent is beschikbaar als gratis download. Het programma werkt soepel, ook op oudere computers, en is erg eenvoudig in het gebruik.

Wil je weten hoe je muziek download met uTorrent? Lees dan de uTorrent handleiding. Alternatieven voor uTorrent om te muziek te downloaden via Bittorrent zijn bijvoorbeeld qBittorrent en Frostwire. Daarnaast zijn ook anonieme bittorrent programma’s zoals Tribler erg geschikt om gratis muziek te downloaden van internet.

Muziek van Youtube

Youtube is een populaire website die iedereen zal kennen. Youtube wordt door veel artiesten gebruikt om muziek aan te bieden om zo gratis reclame te maken voor hun nieuwe album. Met speciale software is het mogelijk om deze muziek te downloaden om ze vervolgens af te spelen op je computer of smartphone.

Wil je muziek downloaden van Youtube? Op deze pagina lees je precies welke gratis software je kunt gebruiken om muziek te downloaden van Youtube. Het gebruik van dit soort software is omstreden. Vooral om gratis muziek downloaden van Youtube illegaal is.

Update: Inmiddels is het downloaden van muziek via Youtube een stuk lastiger geworden; Google wil niet dat mensen muziek downloaden van de video-website omdat het bedrijf werkt aan een eigen muziek streaming dienst. Wil je populaire (top 40 muziek) downloaden gebruik dan andere software.

Gratis muziek streamen

Gratis 3 maanden Apple Music.

Gratis 3 maanden Apple Music.

Wil je gratis muziek luisteren zonder dat je eerste muziek moet downloaden? Dan is het streamen van muziek een goede optie. In Nederland kun je gratis muziek streamen met bijvoorbeeld Spotify of SoundCloud. Met Spotify kun je niet alle muziek gratis luisteren: je krijgt alleen muziek te horen binnen een genre wat jij leuk vindt.

SoundCloud biedt wel heel veel muziek aan die je gratis kunt luisteren. Het nadeel aan SoundCloud is dan weer dat de interface om muziek te zoeken wat lastiger is. Verder biedt SoundCloud veel minder muziek dan Spotify.

Een laatste mogelijkheid die we hier graag bespreken is Apple Music. Deze nieuwe online muziekdienst van Apple biedt ontzettend veel muziek (meer dan 30 miljoen tracks) en zodra de dienst beschikbaar komt kan iedereen die dat wil gratis 3 maanden proberen of Apple Music bevalt. 3 Maanden gratis muziek streamen dus.

Gratis muziek downloaden met Tubidy

Een van de meest handige manieren om muziek te downloaden op je smartphone is via Tubidy. Tubidy is geen download-programma maar een website waarmee je heel makkelijk gratis muziek naar je smartphone kunt downloaden. Zoeken, kiezen en downloaden, simpeler wordt het niet :).

Tubidy werkt via een web-interface waarin je de titel van een track of de naam van een artiest kunt ingeven. Tubidy doorzoekt vervolgens een groot aantal video websites waarna je de track die je zoekt kun downloaden in MP3 of MP4 formaat. Op dezelfde manier kun je met de tool ook videoclips downloaden.

Tubidy kent eigenlijk maar een groot nadeel en dat is het feit dat je alleen muziek kunt downloaden op Android smartphones. Tubidy werkt namelijk niet op de iPhone en iPad. Daar is uiteraard wel weer een uitzondering op: je kunt met Tubidy wel gratis muziek downloaden op een gejailbreakte iPhone.

Tips?

Heb jij tips voor software om gratis muziek te downloaden? Laat dan een reactie achter onder een van de programma’s die op deze pagina genoemd worden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe software om gemakkelijk te downloaden van internet.

Voor tips of hulp bij het gebruik van Spotnet, uTorrent of andere downloadtools kun je ook een vraag stellen bij de handleidingen van deze programma’s. Ik probeer om elke vraag op mijn site binnen een dag te beantwoorden.

Welke software

Muziek luisteren of downloaden in 2019: de beste manieren

Gratis muziek luisteren op internet of muziek downloaden van internet kan op veel verschillende manieren. Op deze pagina vind je een aantal manieren om online muziek te kunnen luisteren of downloaden. In de titel van deze handleiding staat 'de beste' manieren. Of dat voor jou ook geldt kan ik niet beoordelen. Zelf download of luister ik mijn muziek altijd via een van de manieren uit deze handleiding.lees verder...

Usenet Wire - downloaden van Usenet met NZB bestanden

Een van de voordelen van een goede payserver voor Usenet is dat je vaak een gratis programma krijgt om mee te downloaden. In deze handleiding leer ik je hoe je bestanden kunt downloaden van binaire nieuwsgroepen met Usenet Wire.  Usenet Wire is de gratis software die een aantal Usenet providers, waaronder Tweaknews, aan hun klanten verstrekken. In deze handleiding gebruik ik Usenet Wire met een betaald abonnement van Tweaknews. Je kunt echter ook andere Usenet providers gebruiken.lees verder...

Spotnet om ook in 2021 films en series via Usenet te downloaden

Spotnet is een gratis programma om films, series, software en muziek te downloaden van Usenet. In deze handleiding vertel ik je hoe je in 5 stappen kunt beginnen met downloaden van Usenet met behulp van Spotnet. Naast een handleiding 'Spotnet instellen' lees in deze review ook alles over mijn ervaringen met Spotnet. Tot slot heb ik een aantal oplossingen voor problemen tijdens het downloaden van films en series met Spotnet.lees verder...

Muziek downloaden van Usenet met NNTPGrab

NNTPGrab is programma om muziek te downloaden van Usenet. Daarnaast kun je met het programma natuurlijk ook andere (media) bestanden van Usenet downloaden. NNTPGrab is gratis beschikbaar voor Windows 10, OS X en Linux. Wil je meer weten over deze handige tool, check dan mijn review.lees verder...

MP3 bestanden samenvoegen met Audacity

Ben je op zoek naar een oplossing voor het probleem waarbij je twee (of meer) mp3 bestanden wil samenvoegen? Dan heb ik vandaag een nieuwe 'hoe moet je' voor je waarin ik je leer hoe je dit met Audacity moet doen. lees verder...

Muziek luisteren op je Android smartphone met Shuttle Music

Shuttle Music Player is een eenvoudige mediaspeler voor Android. Met de gratis app kun je muziek luisteren op je smartphone maar ook biedt het programma mogelijkheden voor het beheren van muziekbestanden op je smartphone of tablet. De Shuttle Music Player is een alternatief voor de ingebouwde mediaspeler van Android. Redenen om te kiezen voor Shuttle Music in plaats van deze standaard mediaspeler waren voor mij vooral de interface (modern en zakelijk) en de performance (supersnel) van de applicatie.lees verder...

Muziek of films downloaden met PicoTorrent

PicoTorrent is een van de nieuwste programma's waarmee je muziek en films kunt downloaden via Bittorrent. Wil je meer weten over deze gratis tool? Check dan mijn review over PicoTorrent waarin ik je vertel of PicoTorrent haar belofte van een snelle en stabiele oplossing voor het downloaden via het Bittorrent protocol kan waarmaken.lees verder...

Wat is retentie als je download via Usenet?

Als je Spotnet, SABnzbD of een ander downloadprogramma voor Usenet gebruikt dan gebeurt het je vast wel eens dat een download mislukt. Een van de redenen van het mislukken van een download kan de retentie van de server die je gebruikt zijn. In deze 'Wat is' vertel ik je wat retentie is.lees verder...

Wat is Usenet?

Downloadprogramma's zoals Spotnet, SABnzbD en NZBGet downloaden bestanden van Usenet.

 Wil je weten wat Usenet is? In deze 'Wat is'-handleiding lees je alles over het antwoord op de vraag.lees verder...

NZBGet handleiding, downloaden, installeren en configureren

NZBGet is in de loop der jaren een geduchte concurrent geworden voor SABnzbD. Net zoals met SABNZD kun je met NZBGet namelijk eenvoudig downloaden van Usenet met behulp van NZB-bestanden Wil je alles weten over NZBget, wil je het programma gelijk downloaden of zoek je uitleg over het installeren en configureren van NZBGet? Lees dan onze uitgebreide handleiding. En heb je vragen? Je kunt deze stellen onderaan deze handleiding.lees verder...

Winyl - muziek luisteren

Winyl is een freeware programma dat je kunt gebruiken om mp3's af te spelen op een computer of laptop.

Wil je weten of Winyl beter is dan andere muziekprogramma's? Lees onze review.lees verder...

Usenet Explorer - rechtstreeks downloaden van nieuwsgroepen

Usenet Explorer is een handig programma om rechtstreeks van nieuwsgroepen te downloaden.

Het programma is daarmee een alternatief voor automatische programma's voor Usenet, zoals Spotnet. Meer informatie in onze handleiding.lees verder...

Par2 bestanden - downloads automatisch herstellen

Mensen die veel films, series of muziek downloaden van internet zien de extensie PAR2 regelmatig voorbijkomen. Maar wat is een PAR2 bestand nou eigenlijk?

In deze nieuwe aflevering in mijn serie 'wat is...?' vind je een antwoord op deze vraag.lees verder...

Ampme - muziek streamen naar meerdere smartphones

Wil je samen met een paar vrienden samen muziek luisteren maar ontbreekt een stereo? Dan is AmpMe de oplossing. Met deze handige app kun alle aanwezige smartphones koppelen om zo muziek te luisteren.

Meer over AmpMe in onze review en wil je de app gratis downloaden ook dat kan.lees verder...

Halite - een goed alternatief voor uTorrent of Vuze

Halite is een lichtgewicht downloadprogramma om te downloaden via Bittorrent.

Omdat Halite onder een GPL licentie wordt uitgebracht mag iedereen het programma gratis downloaden en bewerken. Verder kun je het programma installeren in het Nederlands.lees verder...

Spotnet 2.0 - een nieuwe Spotnet

Spotnet is een programma dat door veel mensen wordt gebruikt om te downloaden van Usenet. Helaas kent de nieuwste versie van Spotnet veel problemen. Daarom heeft een groep trouwe gebruikers van Spotnet in eigen beheer een nieuwe versie van het downloadprogramma uitgebracht. Deze versie van Spotnet heeft als officiële naam Spotnet 2.0 gekregen. Toch is deze nieuwe versie van Spotnet niet te vergelijken met versie 1.8.1. Zo kun je sneller en makkelijker downloaden dankzij de handige knoppen in het zoekscherm van Spotnet 2.0.lees verder...

Een 1-op-1 kopie maken van een CD of DVD met EAC

Ben je op zoek naar gratis software om een cd te rippen naar mp3 of ogg? Probeer dan EAC.

Met dit programma is het rippen van een cd of dvd met muziek erop een fluitje van een cent. Lees alles over dit programma in onze handleiding. lees verder...

Tixati - een goed alternatief voor Frostwire of µTorrent

Tixati is een onbekend downloadprogramma om muziek, films, tv-series en software te downloaden via Bittorrent.

In tegenstelling tot andere downloadprogramma's voor het uitermate populaire Bittorrent bevat Tixati geen advertenties en werkt het ook op oudere computers.lees verder...

Audacious - gratis muziekspeler

Software voor het luisteren van muziek heb je in soorten en maten.

Wil je een programma downloaden voor het afspelen van muziekbestanden dat ook op oudere computers vlot werkt? Dan is Audacious de beste keuze.
lees verder...

Shazam: muziek herkennen met je smartphone

Wie kent het niet: ergens een liedje horen dat je vaag bekend voorkomt en vervolgens met geen mogelijkheid op de titel van het liedje komen. Gelukkig is er voor dat soort situaties een handige app voor je smartphone of tablet die je kan helpen met het herkennen van leuke muziek.  Shazam is de naam van deze app en het programma biedt de mogelijkheid om muziek te herkennen op basis van een kort fragment. Je kunt Shazam gebruiken op je smartphone maar ook op je tablet.lees verder...

AirDC++ downloaden - voor film en muziek downloads

AirDC++ is een downloadprogramma om te downloaden via het DirectConnect protocol. Hiermee verschilt AirDC++ erg van Spotnet (dat download van Usenet) en Frostwire (voor Bittorrent ).

Wil je meer weten over downloaden met AirDC++?lees verder...

Spotify: muziek streamen of downloaden

Wil je gratis muziek streamen op je computer, laptop, tablet of smartphone? Probeer dan Spotify.

De Spotify software kun je gratis downloaden en het programma biedt de mogelijkheid tot het gratis streamen van muziek.lees verder...

EZ-CD Audio Converter - muziek rippen en branden

Wil je graag een muziek-cd rippen of juist mp3 bestanden branden naar een cd of dvd? Dan is de EZ CD Audio Converter software een van de beste programma's die je kunt downloaden.

Rippen, omzetten en branden is een fluitje van een cent met dit programma.lees verder...

Muziek opnemen van internet

Wil je weten hoe je muziek moet opnemen van internet? Dan word je op je wenken bediend: vandaag hebben we namelijk een nieuwe 'hoe moet je' geschreven waarin je kunt leren hoe je muziek moet opnemen van internet.

Een ding is zeker: muziek opnemen van internet is erg makkelijk. lees verder...

Deluge downloaden - films, tv-series en muziek downloaden met Bittorrent

Wil je gratis downloaden met Bittorrent dan ken je uiteraard Frostwire en Vuze. Een alternatief voor die programma is Deluge.

Deluge is een downloadprogramma voor Bittorrent dat beschikbaar is voor Apple Mac, Windows en Linux.lees verder...

URD - Downloaden van Usenet op Linux

Spotnet en SABnzbD zijn de meest bekende programma's om muziek, films en tv-series te downloaden van Usenet.

Naast deze twee prima programma's zijn er echter genoeg alternatieven. Ben je op zoek naar Usenet download-software voor Linux? Dan is URD een goede keuze..lees verder...

Tubidy: online gratis muziek downloaden

Het aantal gratis software programma's om muziek te downloaden op je smartphone of tablet is beperkt. Gelukkig is er wel Tubidy, een online dienst waarmee je snel gratis muziek downloaden via je smartphone of tablet.

Wil je alles weten over Tubidy? Lees dan onze handleiding.lees verder...

Frostwire downloaden - gratis Bittorrent software

Frostwire is een van de populairste programma's om te downloaden via het Bittorrent protocol.

Wil je meer weten over Frostwire of wil je deze gratis software gelijk downloaden? Lees dan op onze Frostwire pagina hoe dat precies moet!lees verder...

Spotnet: makkelijk films en series downloaden

Spotnet wordt door steeds meer mensen gebruikt. Logisch: gratis films, series en muziek downloaden met Spotnet is erg gemakkelijk. Bovendien kun je met Spotnet anoniem blijven tijdens het downloaden. En dat is natuurlijk ook erg fijn. Toch zijn er nog veel mensen die niet downloaden met behulp van Spotnet omdat ze niet weten hoe het downloadprogramma werkt. Om je op weg te helpen in het downloaden van films en series met Spotnet vandaag een 'hoe moet je' met als onderwerp 'downloaden met Spotnet'.lees verder...

Downloaden met Bittorrent: uTorrent handleiding

Als je gratis wilt downloaden van het internet kan dat op een aantal manieren. Een van die manieren is het gratis downloaden met Bittorrent. Bittorrent is de naam van een protocol voor bestandsdeling. Dit betekent in de praktijk dat je via Bittorrent gemakkelijk muziek, films en software kunt downloaden. Wile je weten hoe je moet downloaden met Bittorrent? Lees dan deze handleiding. Om te kunnen downloaden met Bittorrent moet aan een aantal eisen worden voldaan. In deze handleiding lees je precies hoe je gratis kunt downloaden met behulp van de µTorrent, een van de beste programma's om te downloaden met Bittorrent.lees verder...

Het beste gratis download programma

nu downloadenGratis muziek, film en software downloaden is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Het aantal download programma’s is enorm en het gemak waarmee je met die programma’s kunt downloaden is erg groot. In deze handleiding vertel ik je alles over manieren om films, series en muziek te downloaden. Let wel op wat je download en waar je vandaan download. In Nederland is hetlees verder...

MediaMonkey - Muziek Downloads Beheren

Het beheren van een grote collectie van muziek downloads of audio-rips kan een hele klus zijn. Gelukkig zijn er een groot aantal programma's die je gratis kunt downloaden en waarmee je probleemloos een grote collectie aan muziek downloads kunt beheren. Een van de beste programma's die voor dat doel geschikt is het MediaMonkey programma. lees verder...

QBittorrent downloaden

Qbittorrent is een van de bekendere downloadprogramma’s voor het Bittorrent protocol. In deze review bespreek ik deze freeware tool waarmee je gemakkelijk films, series en muziek kunt downloaden.  Software voor het downloaden via P2P tecnieken zijn er in soorten en maten. QBittorrent is niet de enige tool voor het up- en downloaden via Bittorrent: het aanbod aan Bittorrent software islees verder...

iTunes: muziek en video downloaden voor iPhone en iPad

Als je een iPhone, iPod of iPad hebt ben je natuurlijk bekend met iTunes. Dit programma wordt door Apple ontwikkeld en is voor iedereen met een eerdergenoemd apparaat de beste software om muziek, films en tv-series te downloaden en naar je iPhone, iPod of iPad over te zetten. Op deze pagina vind je informatie over iTunes maar ook nieuwe versie van dit programma staan op deze pagina. Wil je iTunes downloaden? Dan kan dat via de link naast deze pagina. Ook kun je de iTunes software beoordelen.lees verder...

MP3 Tag - MP3 Tags Bewerken

Voor mensen die veel gratis muziek downloaden van het internet in mp3 formaat is het probleem van 'foute' mp3 tags herkenbaar.

Gelukkig kun je met de MP3tag software snel en gemakkelijk (of automatisch) de goede tags toevoegen aan muziek downloads. lees verder...

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 reacties

 • hallo ik heb een vraagje ik deed altijd muziek downloaden via youtube mp 3 .nu is mijn vraag mag ik daar wel de muziek down loden groetjes hartelijk dank alvast zo graag antwoord op mijn vraag willen hebben

 • Wim Brederode

  Werk met Apple , voorheen kon ik een nummer uitkiezen voor gebruik van mijn films, nu moet ik 10 euro per maand gaan betelen voor een abonnement dat wil ik niet. Gratis downloaden is niet nodig ik wil er gewoon voor betalen, maar dan wel per uitgekozen nummer.
  Ik ben nu op zoek naar griekse muziek voor mijn film.

  Met een vriendelijke groet,

  Wim Brederode

 • jan van de sande

  Kan iemand me aangeven hoe ik de evergreen top 1000 op mijn computer kan krijgen, zonder de stemmen van presentatoren?

 • nick

  ben je nu al strafbaar als je albums via een torrent download??geen upload!!

 • S.Bakker

  Error>
  NoSuchKey
  The specified key does not exist.

  frostwire/6.1.2/frostwire-6.1.2.windows.coc.premium.exe

  0D5C11D8CF113698

  g+YX0mvXxilpK1IM/TkGxLXMNnVfjIKbopmtmlNvJwLofm4c5hbNHiMFBzdBoheRjeb5WlhP/yM=

 • S.Bakker

  Wil programma downloaden maar krijg de volgende melding steeds weer.
  Error>
  NoSuchKey
  The specified key does not exist.

  frostwire/6.1.2/frostwire-6.1.2.windows.coc.premium.exe

  0D5C11D8CF113698

  g+YX0mvXxilpK1IM/TkGxLXMNnVfjIKbopmtmlNvJwLofm4c5hbNHiMFBzdBoheRjeb5WlhP/yM=

 • martin

  ik wil muziek branden op cd ,piraat bestaat niet meer
  wat kan ik doen

 • Gerrit J. Sluiter.

  Moi Martijn,

  Denk jij dat er belangstelling is om het bestaande probleem, Spotnet werkt niet met Karspersky op te lossen?

  Door naarstig te zoeken en na denken heb ik hedenochtend de correct oplossing gevonden.

 • Roel

  Hallo Martijn,
  ik zoek veel muziek stukken met name op dit moment voor dekerst waar tevens de akkoorden voor gitaar bij staan.
  vr. gr. Roel

 • Emile Deckers

  Geachte Heer

  Ik betaalde altijd voor spot-net. De laatste weken komt daar bijna geen nieuwe muziek meer op en ze vragen ook niet meer om te betalen.
  Spijtig want ik betaalde graag voor de muziek die zij aanboden.

  • Spotnet gebruikt een Usenet server om muziek vanaf te downloaden. Als er geen nieuwe muziek meer verschijnt in Spotnet dan betekent dit dat er problemen zijn met je usenet-provider.