Shuttle Music Player gratis downloadenMuziek luisteren op je Android smartphone met Shuttle Music

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.123 weergaven)
Shuttle Music Player gratis downloaden

Shuttle Music Player .

Shuttle Music Player is een eenvoudige mediaspeler voor Android. Met de gratis app kun je muziek luisteren op je smartphone maar ook biedt het programma mogelijkheden voor het beheren van muziekbestanden op je smartphone of tablet.

De Shuttle Music Player is een alternatief voor de ingebouwde mediaspeler van Android. Redenen om te kiezen voor Shuttle Music in plaats van deze standaard mediaspeler waren voor mij vooral de interface (modern en zakelijk) en de performance (supersnel) van de applicatie.

Nieuwe versie van Shuttle Music Player

In de nieuwste versie van de het programma heeft de ontwikkelaar van deze gratis applicatie onder andere ondersteuning voor de nieuwste Android versie toegevoegd. Ook zijn een aantal aanpassingen gedaan die ervoor zorgen dat de applicatie beter omgaat met grotere mp3 bestanden.

Ook heeft de nieuwste versie van Shuttle Music een aantal nieuwe functies voor het beheren van muziekcollecties die uit grote aantal mp3 bestanden bestaan. Heb je een groot aantal volledige albums en losse tracks op je smartphone staan? Dan kun je deze handig beheren met behulp van deze tool.

De interface van Shuttle Music is duidelijk en overzichtelijk.

De interface van Shuttle Music is duidelijk en overzichtelijk.

Tot slot heeft de ondersteuning voor nieuwste Android versie ook een aantal voordelen. Het grootste voordeel is de mogelijkheid om vanuit je startscherm (homescreen) de muziekspeler aan of uit te kunnen zetten. Maar ook is het bijvoorbeeld mogelijk om andere muziek op te zetten vanaf het homescreen van je tablet of smartphone.

Andere mogelijkheden

naast de nieuwe functies in de laatste versie van de Shuttle Music Player kent deze applicatie voor het luisteren naar muziek ook een aantal andere handige mogelijkheden. Zo kun je het programma gebruiken om muziek te luisteren terwijl je wil gaan slapen. Met een timer kun je de muziek automatisch laten stoppen na een bepaalde tijd.

Ook kun je met een druk op de knop de muziekspeler een andere skin geven. Zo kun je overdag een licht thema gebruiken en in de avonduren een meer donkerde skin selecteren. Tot slot kun je de Shuttle Media Player ook automatisch het artwork laten downloaden dat bij een album of single hoort.

Ben je op zoek naar een gratis alternatief voor de standaard mediaspeler van Android? Dan is deze applicatie een echte aanrader: lichtgewicht, supersnel en gebruikersvriendelijk. Wat wil je nog meer? Downloaden (alleen voor Android) via de link bovenaan deze pagina.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • Taurus Krajenbrink

    Ik gebruik Shuttle al een paar jaar en ben er dik tevreden over. Sinds kort heb ik de Galaxy S9 met duo sim. In plaats van mijn geheugenkaart wil ik nu mijn werktelefoonsimkaart plaatsen en mijn muziekbestanden in OneDrive.
    Kan Shuttle ook muziekbestanden vanuit OneDrive afspelen?