mediamonkey - downloads beherenMediaMonkey – Muziek Downloads Beheren

Geplaatst op: - bijgewerkt op (4.682 weergaven)
mediamonkey - downloads beheren

De gratis MediaMonkey software is erg geschikt om downloads te beheren.

Als je veel muziek en andere media bestanden download van het internet dan zul je vast wel eens moeite hebben met het terugvinden van een bepaalde film of liedje: door het grote aanbod van muziek en film en de eenvoudige manieren van downloaden is een grote media collectie snel geboren. Gelukkig is er genoeg keuze in goede software om gratis film- en muziekdownloads eenvoudig te beheren. Een van de beste programma’s om dat te doen is MediaMonkey.

MediaMonkey is een van de beste gratis programma’s om media te beheren omdat de software een groot aantal mogelijkheden biedt. Allereerst kun je er eenvoudig muziek- en filmbestanden mee catalogiseren. Je kunt met MediaMonkey tot 100.000 en meer liedjes, films en andere media als afbeeldingen beheren. Het programma biedt daarnaast ondersteuning voor bijna elk denkbaar bestandsformaat. Zo worden mp3 (meer weten over mp3? Kijk hier), ogg, aac, wmv en flac ondersteund. Dit betekent dat je muziek en films probleemloos kunt beheren met de MediaMonkey software.

de interface van de beste software voor het beheren van film en muziek downloads

De interface van de beste software voor het beheren van film en muziek downloads.

Andere handige toepassingen

Een andere handige toepassing van MediaMonkey is de mogelijkheid om automatisch liedjes te herkennen met behulp van de FreeDB. Na het herkennen van de software ook nog een album en dvd covers ophalen van Amazon zodat je altijd het officiële hoesje hebt bij de muziek of de film die je hebt gedownload van het internet. Ook tagt de software automatisch alle onbekende, maar ook bekende, liedjes en films op je computer met de echte naam. Ook het genre, de artiest, het album en andere extra informatie wordt opgeslagen.

Is deze software het beste voor jou?

Andere handigheidjes van de MediaMonkey software betreffen onder andere het beheren van playlists, het bijwerken van iPod, iPad en iPhone muziekspelers en het delen van muziek en filmbestanden via het UPnP protocol. Wil jij kijken of MediaMonkey ook voor jou de beste software is voor het beheren van je Mediacollectie? Je kunt de software gratis downloaden via de link naast dit artikel.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.