Spotify opzeggenSpotify: muziek streamen of downloaden

Geplaatst op: - bijgewerkt op (36.251 weergaven)
Spotify downloaden

Spotify downloaden

Wil je gratis muziek streamen op je computer, laptop, tablet of smartphone? Dan kan dat heel gemakkelijk met Spotify. De Spotify software kun je gratis downloaden en het programma biedt de mogelijkheid tot het gratis streamen van muziek.

Wil je echter alle muziek luisteren op het moment van jou keuze? Dan moet je een wat is Spotify Premium abonnement afsluiten. Want met een Spotify Premium abonnement kun je namelijk ook muziek downloaden

Wat heb je nodig?

Om gratis muziek te streamen heb je een aantal dingen nodig. Allereerst moet je natuurlijk een werkende internetverbinding hebben. De snelheid van deze verbinding is niet van belang. Zeker zolang je thuis muziek streamt met Spotify is snelheid niet van belang. Voor mobiele gebruikers is verder een abonnement met een grote databundel handig. De Spotify software verbruikt tijdens het streamen van muziek veel bandbreedte.

Spotify biedt een uitgebreide gratis versie van haar systeem. Deze versie biedt luisteraars muziek op basis van hun eigen voorkeur. Je kunt niet zelf kiezen welke muziek je wil horen en verder biedt de gratis Spotify versie ook reclames en muziek in lage kwaliteit. Wil je profiteren van alle voordelen van Spotify? Waaronder muziek in hoge kwaliteit, gratis muziek downloaden, geen reclames en on-demand muziek luisteren? Dan moet je een abonnement op Spotify Premium kopen.

De gratis Spotify versie biedt een handige interface om muziek te luisteren.

De gratis Spotify versie biedt een handige interface om muziek te luisteren.

Hoe moet het?

Om met Spotify te streamen moet je allereerst de Spotify software voor jou systeem downloaden. Alle versies van Spotify kun je gratis downloaden van de website van het bedrijf. Ook kun je muziek luisteren via de muziekspeler die Spotify op internet aanbiedt. Deze werkt via de browser en is gratis te gebruiken.

Voor computers en laptops kun je via de link naast deze pagina Spotify downloaden. De link verwijst naar de Windows versie van Spotify, wil je Apple of Linux/Unix versies van Spotify downloaden? Naivgeer dan eerst naar de startpagina van Spotify.

Spotify op mobiel?

Wil je muziek streamen op je iPhone, iPad of Android smartphone? Dan is het handiger de downloadwinkels van die systemen te gebruiken. Voor Apple vind je Spotify in de app-store terwijl je voor Google naar Google Play Store moet navigeren.

Inloggen via Facebook of registreren

Spotify op je iPhone

Spotify op je iPhone

Na het downloaden moet je inloggen bij Spotify. Dat kan heel gemakkelijk via Facebook maar ook kun je jezelf registreren bij Spotify. Dat is gratis maar om te profiteren van de voordelen van Spotify Premium moet je natuurlijk wel betalingsgegevens doorgeven.

Verder lijkt registratie via Facebook gemakkelijk. Realiseer je echter wel dat Spotify je Facebook pagina kan gebruiken om weer te geven welke muziek je graag luistert. Het handigste is het dus om een eigen account aan te maken bij Spotify.

Nu gratis downloaden

Spotify downloaden doe je via de link bovenaan deze pagina. Muziek streamen met de gratis Spotify versie is erg gemakkelijk, beginnen allereerst met het downloaden van Spotify. Heb je vragen of problemen met Spotify? Reageer dan onder deze pagina.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 reacties