NewsleecherNewsleecher downloaden – films en tv-series downloaden van Usenet

Geplaatst op: - bijgewerkt op (49.883 x bekeken)
Newsleecher

Newsleecher

Om te downloaden van Usenet/Nieuwsgroepen heb je download-software nodig. Naast Spotnet en SABnzbD zijn er nog vele gratis programma’s waarmee je kunt downloaden van Usenet. Een van die programma’s is Newsleecher. Van Newsleecher kwam dit weekend een nieuwe versie uit waarmee muziek en films downloaden van Usenet nog sneller en gemakkelijker gaat.

Deze nieuwe versie van Newsleecher luistert naar versienummer 5.2 bèta 2. Vorige week brachten de ontwikkelaars van Newsleecher nog een definitiever versie uit van dit downloadprogramma dat naar versie 5.0 luisterde. Vanwege een groot aantal nieuwe features besloot men echter om het versienummer weer te verhogen zodat inmiddels 5.2 de nieuwste versie van Newsleecher is.

Downloaden met Newsleecher

Gratis downloaden met Newsleecher van Usenet kan alleen met een abonnement op Usenet of via de nieuwsgroepen van je eigen provider. Daarnaast heb je NZB bestanden nodig om gratis te downloaden. Deze NZB bestanden fungeren als index-bestanden voor Usenet. Met deze bestanden kan de Newsleecher software muziek en films downloaden van Usenet zonder dat jij op zoek hoeft op Usenet.

NZB bestanden vind je via Google en via gespecialiseerde NZB-communities. Daarnaast zijn er ook veel forums waar NZB bestanden worden uitgewisseld. Na het installeren van Newsleecher en het instellen van de Usenet verbinding hoef je alleen een NZB bestand te openen met het programma om gelijk te beginnen met downloaden.

Newsleecher is een alles-in-een downloadprogramma voor Usenet. Dit betekent dat het programma automatisch de pakketjes van Usenet download en deze na het downloaden controleert op fouten en ze ook gelijk uitpakt. Daarna kan de gratis software ook nog eens je download automatisch op een mediaspeler of NAS plaatsen. Ook is het mogelijk om automatisch tv-series te downloaden en deze op volgorde van aflevering in een mapje te plaatsen.

De interface van Newsleecher

De interface van Newsleecher

Wil jij deze download-software voor het downloaden van muziek en films van Usenet zelf proberen? Gebruik dan de link naast dit artikel. Op de website van Newsleecher vind je meer informatie over de software en ook kun je er oudere versies downloaden. Daarnaast nog de opmerking dat Newsleecher geen gratis software programma is. Je kunt de downloadsoftware gebruiken als proef gedurende 30 dagen. Daarna moet je een licentie kopen voor het gebruik van deze software.

**Update**

Inmiddels vind je de op officiële website van Newsleecher een nieuwe bèta versie van het programma. Deze bèta versie luistert naar versienummer 6.5 bèta 4. Gratis downloaden en uitproberen via deze link. Meer gratis software downloaden doe je uiteraard via downloadcentrum.com.

**Update**

Ook vandaag weer een nieuwe beta versie van dit populaire programma om films, muziek en tv-series te downloaden. Meer informatie over de mogelijkheden van deze nieuwe Newsleecher versie op deze website. Gelijk downloaden kan via de link naast dit artikel.

3.1/5 - (316 stemmen)

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties

 • r van egmond

  ik heb een vraag .
  IK had een licentienummer gekocht bij jullie maar ben de licentienummer kwijt om in te loggen bij jullie . mijn naam is R van Egmond Gershwinstraat 46 pc 1323rs geb datum 08-08-1953.IK wil het gebruiken voor spotnet. met vr gr

 • Gio

  hallo,

  ik heb newsleecher gedownload, moet ik me nog registeren, kan nog geen filmsdownloaden, hoe moet ik dat doen?

 • KeteltjeJB

  Heel mooi, ga ik uitproberen.

 • Christel

  ik heb newsleecher gedownload free trial nu wil ik een serie downloaden alleen maakt ie geen connectie hoe doe ik dat?

 • ellen

  ik heb een vraagje. Ik download al jaren met newsleecher in combinatie met yabnews. Helaas doet newsleecher het niet meer heb een nieuwe versie gedownload maar moet opeens vanalles gaan betalen. Ik betaal al voor yabnews, weet jij of er een manier is dit weer aan de praat te krijgen zonder nog meer extra maandelijkse kosten?
  Alvast mijn dank

  • martijn

   ik heb even voor je gekeken en inderdaad moet je voor het gebruik van Newsleecher een geldige licentie kopen. Helaas kun je dus geen gratis gebruik maken van Newsleecher om te downloaden van Usenet. Wil je wel gratis software voor het downloaden van Usenet dan adviseer ik je SABnzbD, dat programma is wel gratis.

 • M.Janse

  Sorry, maar ik kan de link naar Newsleecher niet vinden.

 • ssd

  Welke versie van Newsleecher is het meest geschikt?

  • martijn

   ik zou eigenlijk altijd gaan voor de meest recente versie van Newsleecher. Dan weet je dat je snelste en meest stabiele versie van het programma hebt. De nieuwste versie van Newsleecher vind je onder de downloadlink naast het artikel over Newsleecher