NewsleecherNewsleecher downloaden – films en tv-series downloaden van Usenet

Geplaatst op: - bijgewerkt op (50.209 weergaven)
Newsleecher

Newsleecher

Om te downloaden van Usenet/Nieuwsgroepen heb je download-software nodig. Naast Spotnet en SABnzbD zijn er nog vele gratis programma’s waarmee je kunt downloaden van Usenet. Een van die programma’s is Newsleecher. Van Newsleecher kwam dit weekend een nieuwe versie uit waarmee muziek en films downloaden van Usenet nog sneller en gemakkelijker gaat.

Deze nieuwe versie van Newsleecher luistert naar versienummer 5.2 bèta 2. Vorige week brachten de ontwikkelaars van Newsleecher nog een definitiever versie uit van dit downloadprogramma dat naar versie 5.0 luisterde. Vanwege een groot aantal nieuwe features besloot men echter om het versienummer weer te verhogen zodat inmiddels 5.2 de nieuwste versie van Newsleecher is.

Downloaden met Newsleecher

Gratis downloaden met Newsleecher van Usenet kan alleen met een abonnement op Usenet of via de nieuwsgroepen van je eigen provider. Daarnaast heb je NZB bestanden nodig om gratis te downloaden. Deze NZB bestanden fungeren als index-bestanden voor Usenet. Met deze bestanden kan de Newsleecher software muziek en films downloaden van Usenet zonder dat jij op zoek hoeft op Usenet.

NZB bestanden vind je via Google en via gespecialiseerde NZB-communities. Daarnaast zijn er ook veel forums waar NZB bestanden worden uitgewisseld. Na het installeren van Newsleecher en het instellen van de Usenet verbinding hoef je alleen een NZB bestand te openen met het programma om gelijk te beginnen met downloaden.

Newsleecher is een alles-in-een downloadprogramma voor Usenet. Dit betekent dat het programma automatisch de pakketjes van Usenet download en deze na het downloaden controleert op fouten en ze ook gelijk uitpakt. Daarna kan de gratis software ook nog eens je download automatisch op een mediaspeler of NAS plaatsen. Ook is het mogelijk om automatisch tv-series te downloaden en deze op volgorde van aflevering in een mapje te plaatsen.

De interface van Newsleecher

De interface van Newsleecher

Wil jij deze download-software voor het downloaden van muziek en films van Usenet zelf proberen? Gebruik dan de link naast dit artikel. Op de website van Newsleecher vind je meer informatie over de software en ook kun je er oudere versies downloaden. Daarnaast nog de opmerking dat Newsleecher geen gratis software programma is. Je kunt de downloadsoftware gebruiken als proef gedurende 30 dagen. Daarna moet je een licentie kopen voor het gebruik van deze software.

**Update**

Inmiddels vind je de op officiële website van Newsleecher een nieuwe bèta versie van het programma. Deze bèta versie luistert naar versienummer 6.5 bèta 4. Gratis downloaden en uitproberen via deze link. Meer gratis software downloaden doe je uiteraard via downloadcentrum.com.

**Update**

Ook vandaag weer een nieuwe beta versie van dit populaire programma om films, muziek en tv-series te downloaden. Meer informatie over de mogelijkheden van deze nieuwe Newsleecher versie op deze website. Gelijk downloaden kan via de link naast dit artikel.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12 reacties