Een schermafbeelding van Spotnet 2.0Spotnet 2.0 – een nieuwe Spotnet

Geplaatst op: - bijgewerkt op (93.663 weergaven)
Spotnet 2.0

Spotnet 2.0

Spotnet is in Nederland een van de bekendste programma’s om mee te downloaden. Vooral het eenvoudige gebruik en het enorme aanbod zijn belangrijke redenen voor deze populairiteit.

Helaas kent Spotnet 1.81, de meest recente versie van het programma, en aantal problemen en fouten, getuige de pagina met oplossingen voor Spotnet problemen op deze site. Daarom is er nu Spotnet 2.0.

Wat is Spotnet 2.0

Om veel van de problemen die Spotnet 1.81 kent het hoofd te bieden heeft een team vrijwilligers een nieuwe versie van Spotnet gemaakt. Deze versie heet Spotnet 2.0. Naast een snellere bediening en sneller downloaden door minder fouten biedt Spotnet 2.0 nog meer verbeteringen. Lees er alles over in deze Spotnet 2.0 handleiding.

Spotnet 2.0 ook niet foutloos

Ondanks de beloftes van het team dat Spotnet 2.0 maakt zitten er ook in de nieuwe Spotnet versie een aantal nare bugs. Binnenkort op downloadcentrum.com een handleiding waarin we een aantal veelvoorkomende problemen tijdens het downloaden, het instellen en het downloaden met Spotnet 2.0.

Installeer zowel Spotnet als Spotnet 2.0

Wil je in de tussentijd films en series met Spotnet downloaden? Dan is het een goed idee om zowel de oude Spotnet als de nieuwe Spotnet te installeren. Geeft de ene versie problemen? Gebruik dan  de andere. Verder kan het geen kwaad om ook Spotweb te gebruiken. Geeft Spotnet problemen? Kijk dan via Spotweb of je Usenet provider misschien tijdelijk offline is.

Spotnet 2.0 is geen officiële Spotnet versie. Van de originele Spotnet is versie 1.8.1 de laatste officiële versie. Zoals bekend kent die versie veel problemen. Zeker nu Spotnet steeds populairder wordt en het aantal reacties onder Spots snel stijgt loopt Spotnet snel vast. Verder kent Spotnet ook een groot aantal andere problemen.

Verbeteringen in Spotnet 2.0

Verder zijn ook de filter- en zoekmogelijkheden in Spotnet 1.8.1. sterk beperkt. Versie 2.0 van Spotnet kent deze beperkingen niet. Het zoeken van downloads is met Spotnet 2.0 een stuk makkelijker. Je kunt zoeken op formaat, resolutie, bron en het is zelfs mogelijk om alleen te zoeken naar films en series met Nederlandse ondertiteling.

Ook de presentatie van zoekresulten is sterk verbeterd. Door middel van thumbnails kun je snel zien of hetgeen je wil downloaden ook in de resultaten wordt gepresenteerd. Met een druk op de knop kun je vanuit de zoekresultaten gelijk beginnen met downloaden. En dat is een stuk  handiger dan met de originele Spotnet versie waarbij je eerst de pagina van een spot moet openen voordat je kunt gaan downloaden.

Een schermafbeelding van Spotnet 2.0

Een schermafbeelding van Spotnet 2.0

Naast een stabiele werking en een betere zoekfunctie kent Spotnet 2.0 nog een aantal voordelen voor mensen die het downloaden met Spotnet 2.0 beu zijn. Zo is de interface van het programma aangepast zodat het er allemaal wat mooier uitziet. Naast een mooier uiterlijk is ook de bediening van Spotnet 2.0 intuïtiever.

Minder kans op virussen en succesvoller downloaden

Veel mensen die downloaden met Spotnet kennen het probleem van spam in de reacties onder populaire spots. Met Spotnet 2.0 komt er een einde aan veel van deze spam, malware en virussen onder spots. Het programma filtert automatisch bepaalde teksten en sites uit reacties.

Komt er onverhoopt toch spamreactie onder jouw download? Dan kun je deze door middel van een druk op de knop verwijderen. Naast het verwijderen van deze reactie worden toekomstige reacties van deze afzender automatisch geblokkeert.

Tot slot

Wil je downloaden met Spotnet? Dan is het verstandig om versie 2.0 van het downloadprogramma te gaan gebruiken. Ook als je problemen hebt met oudere versies van Spotnet dan is het downloaden van Spotnet 2.0 aan te raden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

24 reacties