Een schermafbeelding van Spotnet 2.0Spotnet 2.0 – een nieuwe Spotnet

Geplaatst op: - bijgewerkt op (92.629 x bekeken)
Spotnet 2.0

Spotnet 2.0

Spotnet is in Nederland een van de bekendste programma’s om mee te downloaden. Vooral het eenvoudige gebruik en het enorme aanbod zijn belangrijke redenen voor deze populairiteit.

Helaas kent Spotnet 1.81, de meest recente versie van het programma, en aantal problemen en fouten, getuige de pagina met oplossingen voor Spotnet problemen op deze site. Daarom is er nu Spotnet 2.0.

Wat is Spotnet 2.0

Om veel van de problemen die Spotnet 1.81 kent het hoofd te bieden heeft een team vrijwilligers een nieuwe versie van Spotnet gemaakt. Deze versie heet Spotnet 2.0. Naast een snellere bediening en sneller downloaden door minder fouten biedt Spotnet 2.0 nog meer verbeteringen. Lees er alles over in deze Spotnet 2.0 handleiding.

Spotnet 2.0 ook niet foutloos

Ondanks de beloftes van het team dat Spotnet 2.0 maakt zitten er ook in de nieuwe Spotnet versie een aantal nare bugs. Binnenkort op downloadcentrum.com een handleiding waarin we een aantal veelvoorkomende problemen tijdens het downloaden, het instellen en het downloaden met Spotnet 2.0.

Installeer zowel Spotnet als Spotnet 2.0

Wil je in de tussentijd films en series met Spotnet downloaden? Dan is het een goed idee om zowel de oude Spotnet als de nieuwe Spotnet te installeren. Geeft de ene versie problemen? Gebruik dan  de andere. Verder kan het geen kwaad om ook Spotweb te gebruiken. Geeft Spotnet problemen? Kijk dan via Spotweb of je Usenet provider misschien tijdelijk offline is.

Spotnet 2.0 is geen officiële Spotnet versie. Van de originele Spotnet is versie 1.8.1 de laatste officiële versie. Zoals bekend kent die versie veel problemen. Zeker nu Spotnet steeds populairder wordt en het aantal reacties onder Spots snel stijgt loopt Spotnet snel vast. Verder kent Spotnet ook een groot aantal andere problemen.

Verbeteringen in Spotnet 2.0

Verder zijn ook de filter- en zoekmogelijkheden in Spotnet 1.8.1. sterk beperkt. Versie 2.0 van Spotnet kent deze beperkingen niet. Het zoeken van downloads is met Spotnet 2.0 een stuk makkelijker. Je kunt zoeken op formaat, resolutie, bron en het is zelfs mogelijk om alleen te zoeken naar films en series met Nederlandse ondertiteling.

Ook de presentatie van zoekresulten is sterk verbeterd. Door middel van thumbnails kun je snel zien of hetgeen je wil downloaden ook in de resultaten wordt gepresenteerd. Met een druk op de knop kun je vanuit de zoekresultaten gelijk beginnen met downloaden. En dat is een stuk  handiger dan met de originele Spotnet versie waarbij je eerst de pagina van een spot moet openen voordat je kunt gaan downloaden.

Een schermafbeelding van Spotnet 2.0

Een schermafbeelding van Spotnet 2.0

Naast een stabiele werking en een betere zoekfunctie kent Spotnet 2.0 nog een aantal voordelen voor mensen die het downloaden met Spotnet 2.0 beu zijn. Zo is de interface van het programma aangepast zodat het er allemaal wat mooier uitziet. Naast een mooier uiterlijk is ook de bediening van Spotnet 2.0 intuïtiever.

Minder kans op virussen en succesvoller downloaden

Veel mensen die downloaden met Spotnet kennen het probleem van spam in de reacties onder populaire spots. Met Spotnet 2.0 komt er een einde aan veel van deze spam, malware en virussen onder spots. Het programma filtert automatisch bepaalde teksten en sites uit reacties.

Komt er onverhoopt toch spamreactie onder jouw download? Dan kun je deze door middel van een druk op de knop verwijderen. Naast het verwijderen van deze reactie worden toekomstige reacties van deze afzender automatisch geblokkeert.

Tot slot

Wil je downloaden met Spotnet? Dan is het verstandig om versie 2.0 van het downloadprogramma te gaan gebruiken. Ook als je problemen hebt met oudere versies van Spotnet dan is het downloaden van Spotnet 2.0 aan te raden.

3.6/5 - (112 stemmen)

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 reacties

 • hendrik

  ik wil graar een gratis programa om muziek te downloaden

 • Corrie Kool

  Goedemiddag
  ik gebruik spotnet al een tijd samen met newsgrabber.
  Nu wil ik het op mijn nieuwe laptop ook hebben maar ik weet niet meer hoe ik dat lijstje moet invullen met servers enzo.
  Kunt u helpen aub?

 • Bea Bouwmeester

  hallo Martijn
  ik heb telfort maar ook een pay surfer om te downloaden heb de nieuwe spotnet erop gezet maar kom niet verder als alleen een schermpje van spot net ze vragen de provider ik kom er niet meer uit wil jij aub stap voor stap mijn uitleggen wat ik niet goed doe

 • Ik ben over gegaan van windows 7 naar 10 maar kan niet inloggen op mijn spotnet.

 • willie

  ik kan niet inloggen met mijn nieuwe inloggegevens
  krijg foutmelding inlogcodes fout
  hoe kan ik deze veranderen en dat ze goed zijn

 • patricia

  ik heb vodafone thuis hoe stel ik dit in

 • jannie

  wat is foutmelding 482? en hoe los ik dit op?

 • Spotnet 2.0 Update comment;
  Deze melding verschijnt met enige regelmaat wat is hiervan de oorzaak of beter wat is de oplossing?
  Mislukt om database in te lezen deze wordt geblokkeert door een lange database update

 • Egbert

  ik had op mn oude pc spotlite met eweka, maar sinds enkele dagen een andere pc, mijn vraag is nu hoe kan ik alles weer op deze pc krijgen? wie kan me er bij helpen hoeft niet gratis in ieder geval groetjes egbert.

  • geachte heren
   ik heb al jaren spot net van jullie zeer goed is het
   maar ik heb een nieuwe windos nu er in en ik krijg
   die spotnet niet meer terug heren
   wat moet ik nu doen

 • nou ik ben al lang klant maar de laaste tijd kom ik niet meer door
  altijd werd gezegt van 502 dus daar begrijp ik niets van heb altijd betaald voor een half jaar en had altijd veel plezier maar afgelopen jaar heb ik maar 4 keer kunnen spelen en daarom heb ik het niet verlengt jammer maar ik ge niet meer voor niets betalen
  jammer hopelijk kunnen jullie mij helpen anders moet ik wat anders zoeken .
  dankje voor u begrip
  ernie

 • Hoe moet ik downloaden,woon in Italie,Pedrengo BG??

 • guppie

  Wat een *** site, kan niets downlaoden en als het wel kan dan kom maar de helft….

 • Ferdy ten Hoopen

  Ik krijg de helft van de spots niet in beeld. Heb hem daarom eraf gehaald op aanraden van Sunny Usenet Support. Maar ik krijg het programma via sites er niet meer op. Ze willen me steeds een abonnement aansmeren voor het downloaden. Maar ik ben al lid. Oh, wie helpt me???

 • eppie

  ik kan geen films meer downloaden ik krijg telkens move next 482 downloaden wat moet ik doen

 • Jimmy Hendrix

  Hallo, ik krijg onderstaande melding bij het opstarten van Spotnet 2.0

  Movenext: error during query executing

  Ik kan hem wegdrukken, maar daarna blijft spotnet onderaan de melding geven: Database bijwerken. Maar er gebeurd verder niks

 • greet

  waar kan ik spotnet 2.0 downloaden

 • Jeroen

  waar kan ik spotnet 2.0 downloaden

 • jan

  krijg steeds in versie 2.0 dat het is mislukt je ziet het al aan de inhaal snelheid die is niet constant. hoofdzakelijk bij films wat kan ik daar tegen doen ik gebruik sunny usenet

 • nieuwe spotnet geeft database fout. Hoe op te lossen?

 • roy weimar

  altijd spotnet (1.8) gebruikt nu de nieuwe versie gedownload (2.0) en nu kan ik hem niet meer installeren omdat men vraagt om een gebruikersnaam en wachtwoord, echter mij provider t.w. onsbrabantnet komt niet voor in het lijstje en op anders werkt het niet, want ook dan moet ik een gebruikersnaam c.q. wachtwoord invullen.
  wat kan ik hieraan doen ?

  • patrick

   wat je daar in moet vullen is niet je provider , maar de naam van de site waar jij een abbonement neemt , zoals eweka of newsxs . in het rijtje staat er ook geen Telfort of KPN bij toch ? Hoop dat dit helpt.