Gaming Mode: gratis app voor AndroidGaming Mode voor Android: ongestoord gamen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (255 weergaven)
Gaming Mode: gratis app voor Android

Gaming Mode: ongestoord gamen

Gaming Mode is een gratis Android applicatie die jou ongestoord laat gamen. Want wat is er vervelender dan een binnenkomend telefoongesprek of nietszeggend Whatsapp-berichtje tijdens een spannend potje Candy Crush of Dots?

Gaming Mode biedt een groot aantal mogelijkheden om ongestoord te gamen. Handig aan de applicatie is dat je hem ook met andere applicaties kunt gebruiken. Zo kun je Gaming Mode ook gebruiken om ongestoord Netflix te kijken of om met Spotify muziek te luisteren.

Gaming Mode is een gratis applicatie voor Android die je via de Play Store kunt downloaden. Verder werkt de applicatie het beste samen met Android smartphones en tablets die Android 7.0 of hoger gebruiken. Op oudere toestellen werkt de app ook, de functionaliteit is dan echter beperkt. Een iOS versie van Gaming Mode bestaat niet, er zijn echter vergelijkbare apps beschikbaar voor iOS.

Hoe werkt Gaming Mode?

Via de instellingen van Gaming Mode kun je elke applicatie of game die op je Android smartphone staat selecteren. Vervolgens kun je voor deze applicatie aangeven welke andere applicaties mogen storen tijdens het gebruik van deze applicatie. Zo kun je ervoor kiezen om wel Whatsapp berichten binnen te krijgen tijdens het gebruik van Netflix maar inkomende gesprekken te weigeren.

Gaming Mode biedt echter meer mogelijkheden. Zo kun je gesprekken van bekende, of juist onbekende, telefoonnummers wel accepteren als je ongestoord wilt gamen. Ook als een bepaald telefoonnummer je binnen een bepaalde tijdsinterval een aantal keren probeert te bereiken kan de app toch ‘inbreken’ op momenten dat je eigenlijk niet gestoord wil worden.

Gaming Mode instellingen.

Gaming Mode instellingen.

Verder blokkeert Gaming Mode ook notificaties van applicaties als ‘niet-storen’ aanstaat. Ook zorgt de applicatie ervoor dat je batterij langer meegaat: automatisch worden namelijk processen die in de achtergrond draaien afgesloten. Een laatste mogelijkheid die ik erg handig vond is de mogelijkheid om WiFi, mobiel internet en helderheid van je smartphone automatisch aan te passen afhankelijk van de applicatie die gebruikt wordt.

Ben je op zoek naar een applicatie je ongestoord laat gamen? Of wil je je smartphone of tablet effectiever gebruiken als je hem voor je werk of studie gebruikt? Dan is de Gaming Mode applicatie een uitkomst. Via de Play Store kun je hem gratis downloaden.

Bronnen

  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zappcues.gamingmode

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.