Candy Crush Sage pc android iphoneCandy Crush Download – puzzel spelletje

Geplaatst op: - bijgewerkt op (19.229 weergaven)
Candy Crush Sage pc android iphone

Candy Crush Sage

Een van de meest populaire apps op smartphones is momenteel het spelletje Candy Crush Saga. In deze review van Candy Crush vertel ik je meer over deze game.

De bedoeling van het spel is simpel: door snoepjes te verschuiven moet je combinaties maken die ofwel gel wegspelen of die je punten opleveren. Doe je dit binnen de tijd dan ga je naar een volgend level.

Candy Crush nu downloaden doe je hier (voor iPad).

Candy Crush Saga werd oorspronkelijk ontwikkeld om online te spelen via Facebook. Toen bleek dat het spelletje op de sociale netwerksite erg populair was werden ook versies voor tablets en smartphones ontwikkeld.

Recordbrekende Game

Al snel nadat Candy Crush Sage beschikbaar kwam voor iPhone, iPad en Android smartphones werd het het meest gespeelde smartphone spel. Volgens wikipedia heeft Candy Crush Saga momenteel een actieve gemeenschap van 6.7 miljoen mensen die het spel spelen.

De ontwikkelaar van het spel (King) besloot zelfs om om basis van het succes van Candy Crush Saga afgemeten naar het aantal mensen dat de game downloaden en spelen om naar de beurs te gaan.

Candy Crush Saga heeft een aantal records verbroken. De populariteit van het spelletje is bijvoorbeeld goed voor een Facebook record: Candy Crush Saga is het meest populaire spel op Facebook.

Ook zorgde het spel voor omzet-records in zowel de Google Play store voor Android als in de App-store van Apple. Momenteel is Candy Crush Sage goed voor een gemiddelde dag-omzet van ruim een half miljoen dollar, niet slecht voor een spelletje.

Zo ziet Candy Crush Saga eruit.

Zo ziet Candy Crush Saga eruit.

Candy Crush Saga op de computer

Ook op de computer en laptop is het mogelijk om Candy Crush Saga te spelen. Op diverse websites kun je Candy Crush spelen op je laptop of computer. Daarnaast is het ook mogelijk om het spel te downloaden zodat je kunt spelen op je computer of laptop als deze niet op internet is aangesloten. Een simpele zoekopdracht in Google is goed genoeg voor een aantal links naar online speelbare versies van Candy Crush Saga op je computer of laptop.

Candy Crush Saga downloaden

Wil je Candy Crush Saga spelen op je smartphone? Dan zul je het spel eerst gratis moeten downloaden. Zoals gezegd vind je het spel voor Apple in de app-store en is voor Android de Google Play store de beste plek voor het downloaden van de game.

Naast dit artikel staat een directe link naar Candy Crush Saga voor je Android smartphone. Bezoek je downloadcentrum.com via je Android mobiel, dan kun je Candy Crush Saga gelijk downloaden met deze link.

Je kunt het spel gratis downloaden. Ook het spelen van het spel is gratis maar loop je vast en wil je liever geen cheats voor Candy Crush Saga gebruiken? Dan kun je door het betalen van een klein bedrag verder geholpen worden.

De gratis te downloaden versie van Candy Crush Saga telt momenteel 410 verschillende levels die garant staan voor vele uren spelplezier op je smartphone. Meer informatie over Candy Crush Saga natuurlijk via de link naast dit artikel.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 reacties