Dots - iPad spel downloadenDots – een verslavend spel voor iPad en Android

Geplaatst op: - bijgewerkt op (979 weergaven)
Dots - iPad spel downloaden

Dots – iPad spel

Na Candy Crush Saga, Wordfeud en Ruzzle wordt het weer tijd voor een nieuw verslavend spelletje op je iPad of Android tablet. Zeker met de herfst in aantocht met slecht weer en korter wordende dagen is een leuk spelletje voor de iPad nooit weg. Een van de games voor iPad die momenteel erg populair is, is Dots.

Dots werd ontwikkeld voor iOS ; je kunt het spel downloaden voor iPad en iPhone. Naast deze iOS versie en door het grote succes van de game is inmiddels ook een Dots versie beschikbaar voor op Android gebaseerde smartphones en tablets. Verder kun je op internet genoeg versies van Dots downloaden die geschikt zijn voor computer en laptop.

Eenvoudig

Dots blinkt net uit in eenvoud. Net zoals de al eerder genoemde hype-spelletjes op de iPad kun je het spel na een keer proberen zonder problemen spelen. In het spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk combinaties van dezelfde gekleurde bolletjes te maken. De vorm van elke serie bolletjes die je met je vinger swypt bepaalt uiteindelijk hoeveel punten deze serie waard is.

Dots kent vier spel-modi. Je kunt tegen de klok spelen, er is een modus die doorgaat tot je zelf stopt, je kunt uitdagingen aangaan en als laatste is het mogelijk alleen series van dots te maken in van te voren bepaalde vormen. De spel-modus waarin je uitdagingen aangaat is de leukste: je speelt er namelijk tegen andere mensen. Ook kun je natuurlijk andere mensen uitdagen.

 

Het scherm van Dots op een iPhone.

Het scherm van Dots op een iPhone.

Dots is te downloaden via de app-store op iOS apparaten. Voor Android vind je de game in de Play store. Jammer aan Dots is dat het spel gratis te downloaden is maar pas echt leuk wordt via zogenaamde in-app aankopen. Zo is de spelmodus ‘Endless’ alleen speelbaar via een aankoop. Ook voor Android kent Dots hetzelfde probleem. Ondanks dat blijft Dots een heerlijk spel om jezelf enkele uurtjes mee te vermaken.

 

Mijn record in de time-challenge mode van Dots is nu 189, wat is jouw record?

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.