Windows & Office downloaden als ISOVolledige Windows & Office ISO bestanden downloaden

Geplaatst op: - bijgewerkt op (4.294 weergaven)
Windows & Office downloaden als ISO

Windows & Office downloaden als ISO

Heb je een nieuwe computer of laptop gekocht waarop je graag Office 2016 wil installeren? Of ben je op zoek naar een installatiebestand voor Windows 10 of  Windows 8? Dan kun je op de Microsoft site vaak lang zoeken omdat het aanbod aan versies van zowel Windows als Office best groot is. 

Gelukkig is er een handige tool beschikbaar die je (gratis!) kunt gebruiken om snel een volledige Windows of Office versie te downloaden. Met deze tool, die de naam Microsoft Windows and Office ISO Download Tool heeft meegekregen, kun je snel complete officiële iso bestanden downloaden van zowel Windows 10 als Office. Daarnaast kun je ook Windows 7 en Windows 8.1 downloaden.

De tool werkt verbluffend simpel. Selecteer aan de rechterkant  van het scherm welke software je wil downloaden, inclusief de versie die het betreft. Aan de rechterkant van het scherm kun je nu vervolgens aangeven welke versie je wil downloaden van het programma dat je zoekt.

Windows 10 of MS Office downloaden was nog nooit zo makkelijk.

Windows 10 of MS Office downloaden was nog nooit zo makkelijk.

Na het aanklikken van de Windows of Office versie die je wil gebruiken start je download meteen. Met het ISO bestand kun je vervolgens een USB-stick of DVD gebruiken om de software te installeren. Voor Windows versies is het handig om een bootable stick te maken terwijl je voor de installatie van Office 2016 ook gewoon het ISO bestand kunt mounten.

Tot slot natuurlijk nog wel de opmerking dat je met deze tool alleen legale versies van Windows en Office kunt downloaden. De ISO bestanden komen rechtstreeks van de servers van Microsoft. Om Windows of Office 2016 te kunnen installeren moet je zelf zorgen voor een geldende licentie. Deze kun je online bestellen via Microsoft maar ook bepaalde webshops leveren licenties voor Windows en Office, vaak tegen een voordeligere prijs.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.