Foxit gratis downloadenFoxit – een lichtgewicht PDF reader

Geplaatst op: - bijgewerkt op (373 weergaven)
Foxit gratis downloaden

Foxit downloaden

Foxit is een alternatief voor Adobe Reader en Sumatra PDF. Met het programma kun je op je computer namelijk snel een PDF bestand openen en lezen. Ook het printen van een PDF bestand is met Foxit heel gemakkelijk. Waarmee Foxit zich onderscheidt van Adobe Reader en andere programma’s voor het openen van PDF bestanden? Het programma werkt ook op oudere computers en is beschikbaar voor Windows XP. 

Doordat Foxit weinig van een computer vraagt om het programma uit te voeren of te installeren is het een prima keuze om te fungeren als PDF reader op een oudere computer. Heb je thuis nog een Windows XP machine staan die vooral gebruikt wordt om te internetten of om af-en-toe een document te typen of te lezen? Dan is Foxit Reader een heel goed alternatief voor het veel zwaardere (maar eveneens gratis te downloaden) Adobe Reader.

Foxit kun je alleen downloaden als bundleware. Dit betekent dat je naast het programma ook andere software meegeleverd krijgt. Momenteel krijg je tijdens het downloaden van de Foxit reader een Google toolbaar meegeleverd. Wil je deze niet installeren vink deze optie dan uit tijdens het installeren van Foxit. Je kunt het programma (inclusief Google toolbar dus) nu gratis downloaden via de link naast deze pagina.

Let op:

Naast Google werken ook andere bedrijven samen met Foxit, hou tijdens de installatie van dit programma altijd in de gaten wat voor (on)gewenste extra’s gratis worden meegeleverd.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.