Adobe ReaderAdobe Reader XI – PDF software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.381 weergaven)

Adobe Reader

Adobe Reader Software Gratis Downloaden

Het PDF bestandsformaat is wereldwijd een standaard voor bestanden die na verzending via bijvoorbeeld e-mail niet meer bewerkt mogen worden. Naast dat voordeel kent een PDF nog andere voordelen zoals de eenduidige opmaak van een PDF bestand op verschillende computers en beeldschermen. Om een PDF te kunnen openen heb je speciale software.

Een van de gratis programma’s die je kunt gebruiken om een PDF te lezen is Adobe Reader. Die software wordt ontwikkeld door Adobe en is een van de beste programma’s om PDF bestanden te kunnen openen. Daarnaast kun je met de gratis Adobe Reader ook zelf PDF bestanden maken. Dit gaat niet via het programma zelf, je kunt via de online tool op de website van Adobe PDF bestanden maken van je documenten en afbeeldingen.

De nieuwe versie van Adobe Reader die vandaag uitkwam luistert naar versie XI, ofwel 11. Om precies te zijn kwam vandaag versie XI – 11.01 uit. De software, die je via de link naast dit artikel gratis kunt downloaden, is beschikbaar in vele talen. Ook het Nederlands is beschikbaar. Daarnaast is Adobe software altijd geschikt voor installatie op zowel Windows als Apple computers. In deze nieuwe versie van Adobe Reader zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Ook zijn een aantal bugs opgelost en zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Wil je precies weten hoe Adobe versie 11 van de PDF reader software heeft verbeterd? Kijk dan op de download-website.

De adobe reader software kun je online gratis downloaden op de website van Adobe

De interface van de Adobe Reader.

Adobe Reader en Acrobot

Adobe Reader maakt deel uit van een groter commercieel pakket. Want naast de Reader ontwikkeld Adobe ook de Acrobat software. Die software kun je niet gratis downloaden, het is namelijk de officiele tool van Adobe om PDF bestanden te kunnen maken. De Reader software is alleen geschikt om PDF bestanden te kunnen lezen. Op downloadcentrum.com vind je uiteraard ook gratis software om zelf PDF bestanden te kunnen maken.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.