sumatraSumatra PDF – Document Viewer

Geplaatst op: - bijgewerkt op (4.553 weergaven)
sumatra

sumatra downloaden

Als je boeken download van het internet dan ken je het probleem met het openen van deze downloads vast en zeker. Veel boeken, stripboeken en andere documenten kun je alleen openen met speciale software omdat deze aangeboden worden in bestandsformaten die bedoeld zijn voor boeken. Bekende formaten voor e-books en digitale stripboeken zijn bijvoorbeeld CBR, CBZ en EPUB. Heb jij een boek gedownload met een van die extensies? Dan kun je met de gratis Sumatra PDF software deze bestanden gewoon openen.

Naast een reader voor digitale boeken is Sumatra natuurlijk ook gewoon een prima PDF reader. Het programma wordt uitgebracht onder een open-source licentie waardoor de Sumatra PDF software snel bijgewerkt wordt als er problemen zijn rondom de beveiliging. Daarnaast is open-source software altijd software die je gratis mag downloaden en verspreiden. Wil je een alternatief voor de Adobe Reader software voor PDF bestanden en wil je daarnaast een reader die ook andere bestandsformaten kan openen? Probeer dan de gratis Sumatra PDF software.

Andere voordelen

Andere voordeel van de Sumatra PDF viewer is de lichte belasting voor de computer waarop de software is geïnstalleerd. Ook op oudere computers kun je dus prima PDF bestanden openen en lezen met deze gratis software. Dit in tegenstelling tot de Adobe Reader bijvoorbeeld. Wil je zelf een alternatief voor Adobe Reader of wil je gratis software downloaden waarmee je boeken die je van Spotnet download kunt openen? Probeer dan de Sumatra PDF software.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.