Asphalt 8 iPad spelletje downloadenAsphalt 8 – gratis iPad race spel

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.242 weergaven)
Asphalt 8 iPad spelletje downloaden

Asphanlt 8

De categorie met iPad spelletjes die we op onze redactie de moeite waard vinden groeit gestaan. Vandaag tippen we je over een gratis race-game die echt de moeite waard is. Uiteraard kent de game in-app aankopen maar dat mag de pret niet drukken. Wil je een race-spelletje downloaden voor je iPad? Dan moet je Asphalt 8 proberen!

De gameplay van Asphalt 8 kenmerkt zich door veel actie. En laat dat nou precies zijn wat wij in een race-game zoeken. Net zoals bij concurrent ‘Ridge Racer‘ race je in deze iPad game ook op een circuit. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk te finishen om zo je concurrenten voor te blijven.

Asphalt 8 onderscheidt zich van andere race-games voor iPad en iPhone door de prachtige graphics. Ook de manier waarop je door stunts in de lucht te maken extra punten kunt verdienen maakt van deze game een must-have voor je iPad.

Naast goeie graphics maken ook de vele supercars die je kunt gebruiken om te racen een goeie game van Asphalt 8. Je kunt bijvoorbeeld racen in een Bugatti Veyron maar ook de Porsche 911 en diverse Ferrari modellen kun je (tegen betaling :-() downloaden om lekker in te reacen.

Om je een beter beeld te geven van de gameplay van Asphalt 8 op iPad hieronder een korte Youtube video.

Ook voor iPhone

Zoals bijna alle games voor iOS (het besturingssysteem van mobiele Apple apparaten) werkt Asphalt 8 ook op iPhone. In tegenstelling tot veel andere iPad spelletjes is het spelen van dit spel op de iPhone zonder problemen mogelijk: ook op iPhone is Asphalt 8 een van de beste race-spelletjes die je gratis kunt downloaden.

Wil je Asphalt 8 gratis downloaden voor iPhone of iPad? Zoek dan in de app-store. Ook kun je via deze link eenvoudig naar de app-store navigeren om zo de game te downloaden.

Asphalt 8 schermafbeelding.

Asphalt 8 schermafbeelding.

Geld terug voor een app of iPad game?

Wil je graag je geld terugvragen voor een iPad app of spelletje dat niet werkt? In onze handleiding ‘geld terug bij een app die niet werkt’ lees je precies hoe dat in zijn werk gaat.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.