Ridge Racer voor iPad - gratis downloadenRidge Racer voor iPad – het beste race-spel voor iPad

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.892 weergaven)
Ridge Racer voor iPad - gratis downloaden

Ridge Racer voor iPad

Als je van race-spelletjes houdt en je hebt een iPad van Apple dan hoef je niet verder te zoeken naar het beste race-spel voor iPad. Want de eer voor die titel gaat naar het spel Ridge Racer voor iPad. Wil je lekker racen op je iPad dan kun je Ridge Racer hier gratis downloaden. Ook kun je de link naast deze recensie gebruiken. 

Ridge Racer voor iPad wordt ontwikkeld door de Japanse studio Namco Bandai. Dat bedrijf werkt al jarenlang aan Ridge Racer games. Want de gratis versie voor iPad is niet de eerste Ridge Racer die beschikbaar komt. Eerder al kwam het race-spel uit voor Playstation en Playstation Portable.

Ridge Racer Slipstream, zoals het race-spel voor iPad voluit heet, is gratis te downloaden uit de app-store van je iPad of iPhone. Vooral op een nieuwe iPad of iPad mini komt het spel zeer goed uit de verf. Op dat soort iPads behoort Ridge Racer tot de beste race-spelletjes in haar soort.

Gratis maar met in-app aankopen

Ridge Racer Slipstream, een van de beste race-games voor iPad, is gratis te downloaden uit de app-store voor iOS. Je kunt me deze gratis versie het spel prima spelen. Het kost je alleen veel tijd om je auto uit te breiden en te verbeteren. Ook het krijgen van nieuwe race-tracks duurt erg lang als je de gratis versie van Ridge Racer voor iPad speelt.

Wil je snel je auto uitbreiden of verbeteren of wil je graag alle race tracks voor Ridge Racer krijgen? Dan kun je via een in-app aankoop punten kopen waarmee je je auto kunt verbeteren of nieuwe tracks kunt kopen. Hoe meer punten je koopt hoe goedkoper dit is. Toch is het leuke aan Ridge Racer voor iPad dat je zelf ook alle race-tracks en verbetering aan je auto kunt verdienen zonder in-app aankopen.

Wil je een leuke race-spel spelen op je iPad of iPad mini? Probeer dan het gratis Ridge Racer spel voor iPad en iPhone. Zeker op de iPad is Ridge Racer een van de beste race-games die momenteel te downloaden zijn uit de app-store van Apple. Hieronder nog een screenshot van Ridge Racer Slipstream:

Ridge Racer Slipstream voor iPad ziet er grafisch erg goed uit.

Ridge Racer Slipstream voor iPad ziet er grafisch erg goed uit.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.