De beste gratis software downloadenGratis software downloaden: onze top 5

Geplaatst op: - bijgewerkt op (10.038 weergaven)

Vandaag een lijstje op downloadcentrum.com en niet zomaar een lijstje maar een lijstje met de top 5 van meest populaire software die je hier gratis kunt downloaden. De gratis software in deze lijst is gebaseerd op het aantal paginaweergaves van elk programma over het afgelopen jaar. Wil jij weten welke gratis software het meest populair is? Lees dan onze top 5!

Allereerst een opmerkelijke conclusie: verreweg de meest paginaweergaves op downloadcentrum.com zijn voor programma’s waarmee je gratis kunt downloaden. Vooral de Spotnet pagina’s worden vaak bezocht. Daarnaast zijn ook andere downloadprogramma’s erg populair. In de top 5 van populairste software om gratis te downloaden staat maar 1 programma dat je niet kunt gebruiken om mee te downloaden. En dat is de nummer 4, Candy Crush Saga.

#5 – Groovedown

Groovedown

Groovedown

Als je gratis muziek wil downloaden van internet dan kan dat op veel manieren. Met Groovedown, de nummer 5 in ons lijstje met populaire software, kun je gemakkelijk muziek downloaden van de populaire Grooveshark website.

Via Grooveshark kan iedereen gratis muziek streamen. Muziek downloaden via Grooveshark is niet mogelijk maar met Groovedown kan dat dus wel. Wil je gratis muziek downloaden van internet? Probeer dan Groovedown.

#4 – Candy Crush Saga

Op nummer vier zoals gezegd geen programma om te downloaden maar een uitermate populaire game voor Android en Apple iPhone en iMac. Candy Crush Saga is de titel van dit spelletje en ondanks de hoge moeilijkheidsgraad en de vrij beperkte mogelijkheden van de gratis versie van Candy Crush Saga is het spel wel erg populair onder onze bezoekers. Wil je alles weten over Candy Crush Saga en wil je weten hoe je spelletje gratis kunt downloaden op je smartphone? Lees dan onze pagina over Candy Crush Saga.

#3 – SABnzbD

SABnzbD

SABnzbD

Software, films en tv-series downloaden doe je erg gemakkelijk via Usenet (nieuwsgroepen). De top 3 van de meest populaire software om gratis te downloaden bestaat uit programma’s om te downloaden van Usenet. Op plekje nummer vinden we de SABnzbD software terug.

Met SABnzbD kun je via de browser van je computer downloaden van Usenet. Je hebt voor SABnzbD twee dingen nodig: allereerst moet je een account hebben bij een nieuwsgroep. Daarnaast is een NZB bestand voor hetgeen je wil downloaden essentieel. Verder is SABnzbD een simpel programma dat draait op een groot aantal besturingssystemen. Wil je alles weten over SABnzdD? Lees dan onze SABnzbD handleiding voor het gratis downloaden via Usenet.

#2 – Newsleecher

Een tweede programma om gratis te downloaden is Newsleecher. Newsleecher zelf is helaas geen gratis programma, wel kun je met deze software heel handig downloaden van nieuwsgroepen. Daarnaast is de probeerversie van Newsleecher wel gratis. Wil je alles weten over Newsleecher? Raadpleeg dan onze pagina met alle informatie over Newsleecher.

#1 – Spotnet

Spotnet

Spotnet

Zoals gezegd: de beste software om gratis te downloaden en daarnaast de nummer 1 op onze website met gratis software is natuurlijk Spotnet. Met deze usenet-client kun je heel snel beginnen met het downloaden van films, tv-series, muziek en games van Usenet.

Spotnet is helemaal gratis, om optimaal te profiteren is een payserver wel aan te raden. Daarnaast is een snelle internetverbinding niet onverstandig: je vindt met Spotnet zo ontzettend veel om te downloaden dat je voorlopig nog niet klaar bent. Wil je alles weten over het downloaden, installeren en werken met Spotnet? Lees dan onze Spotnet handleiding. Ook voor problemen met Spotnet hebben we een aparte pagina: Spotnet problemen oplossen.

En met Spotnet als nummer 1 op onze lijst met beste software om gratis te downloaden besluiten we deze pagina. Ben je op zoek naar software om gratis te downloaden? Probeer dan een van de programma’s op deze pagina. Ben je op zoek naar software voor het oplossen van een bepaald probleem? Raadpleeg dan onze uitgebreide database met gratis software voor uiteenlopende taken.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties