System Ninja gratis downloadenSystem-Ninja: een trage computer sneller maken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.689 weergaven)
System Ninja gratis downloaden

System Ninja

Vandaag heb ik een nieuwe software-tip voor je waarmee het versnellen van een trage computer heel makkelijk is. De naam van het programma dat mij goed bevalt is System-Ninja. Je kunt er automatisch een groot aantal taken mee laten uitvoeren die jouw computer of laptop weer veel sneller maken.

Een trage computer blijft super-vervelend. Gelukkig is er genoeg gratis software te downloaden en ook aan handleidingen hoe je je trage computer sneller moet maken is geen gebrek. Met System Ninja kun je snel een aantal handelingen uitvoeren die je computer weer lekker snel maken.

System-Ninja wordt ontwikkeld door Singular Labs. Dat bedrijf ontwikkelt ook CCEnhancer, een programma dat op downloadcentrum.com al eerder voorbij kwam. System-Ninja gaat verder waar CCenhancer verder gaat.

Functionaliteiten System Ninja

System Ninja is vooral erg goed in het opsporen en verwijderen van onnodige bestanden. Daarmee wordt een trage computer veel sneller gemaakt. Verder kunnen processen tijdens het opstarten maar ook tijdens het gebruik van je computer geanalyseerd en geoptimaliseerd worden. Door het uitzetten van bepaalde processen kunnen Windows computers opeens veel sneller worden.

Verder kun je System-Ninja ook gebruiken voor het analyseren van een computer of laptop. Zo geeft het programma veel informatie over de videokaart, de processor en het geheugen van een computer. Tenslotte kun je System Ninja uitbreiden met plugins voor extra functies. Deze plugins worden verspreid via de website van Singular Labs.

System Ninja Downloaden

Ben je klaar met je trage computer en wil je hem graag sneller maken? Dan is het downloaden en installeren van System-Ninja een goed idee. Met dit gratis programma kun je een prima start maken met het sneller maken van je computer door overbodige bestanden te verwijderen.

Let er tijdens het downloaden op dat je de portable versie van System Ninja download. De installer bevat namelijk een bestand dat ongewenste reclame op je computer plaatst. Verder kun je ook kiezen voor een betaalde variant op System-Ninja, deze biedt extra mogelijkheden.

De interface van System-Ninja.

De interface van System-Ninja.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.