CCEnhancer - je computer sneller makenCCEnhancer – Je PC nog beter opruimen met CCleaner

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.944 weergaven)
CCEnhancer - je computer sneller maken

CCEnhancer

Niets is zo frustrerend als een trage computer. Vooral bepaalde software, spyware en adware zorgen ervoor dat je computer of laptop trager en trager wordt. Om te voorkomen dat je computer traag wordt, of om je trage computer weer snel te maken is CCleaner een handig en gratis te downloaden programma.

De CCleaner software kan nog beter gemaakt worden door CCenhancer te downloaden. Dit programma breidt de functionaliteit van CCleaner uit zodat dat programma nog beter zijn werk kan doen. De gratis CCenhancer software wordt ontwikkeld door een ander bedrijf dan de CCleaner software. Het gebruik van CCenhancer is dan ook voor eigen risico.

Hoe werkt CCenhancer?

CCenhancer downloadt een extra configuratiebestand waarin informatie staat over ongeveer duizend verschillende programma’s die je computer traag maken. Deze lijst met programma’s voegt CCenhancer toe aan de lijst van programma’s die CCleaner standaard al verwijdert van je (trage) computer.

CCenhancer werkt goed samen met alle versies van CCleaner die beginnen met versienummers twee en drie. Daarnaast werkt CCenhancer op zowel 32 als 64 bit versies van de Windows versies die CCleaner ondersteunt. Dit betekent dat je op alle Windows versies vanaf Vista kunt werken met CCenhancer in combinatie met CCleaner.

Op het moment dat je CCcleaner hebt geïnstalleerd op je computer kun je dat programma uitbreiden met CCenhancer. Download daarvoor eerst dat programma en start het vervolgens op. Kies voor de optie  ‘Download latest’ om het extra bestand met de programma’s op te halen. Is dat eenmaal klaar, start dan CCleaer op om je computer sneller te maken door het verwijderen van overbodige software.

Voor het onderhouden van je computer is CCenhancer een goed gratis programma om te downloaden.

Voor het onderhouden van je computer is CCenhancer een goed gratis programma om te downloaden.

Waar kan ik de software gratis downloaden?

CCenhancer kun je gratis downloaden via de link naast dit artikel. De download van dit gratis programma is slechts enkele kilobytes, je zult deze uitbreiding voor CCleaner dan ook snel op je computer hebben staan. Het configuratiebestand is een stuk groter, maar ook die download is te overzien.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.