Never 10 downloadenNever 10 – nog een tool voor als je geen Windows 10 wil

Geplaatst op: - bijgewerkt op (684 weergaven)
Never 10 downloaden

Never 10

Never 10 is een gratis programma voor iedereen die niet over wil naar Windows 10. Het freeware programmaatje verwijdert iedere verwijzing naar Windows 10 uit je Windows 7 of 8 installatie.

Never 10 is net zoals GWX, waarover ik vorige week al schreef, een handige tool met een paar risico’s. Meer  over dit programma in onze review van Never 10.

Klik hier Windows 10 nu te downloaden.

Voor wie?

Sommige computergebruikers zijn erg gehecht aan Windows 7 of Windows 8. Maar ook op oudere computers kan het wenselijk zijn om Windows 7 of 8 te blijven gebruiken en geen update naar Windows 10 te installeren.

Het kan op zowel Windows 7 als 8 echter lastig zijn om de Windows 10 update te negeren. Op beide versies van het besturingssysteem van Microsoft krijg je namelijk regelmatig meldingen over de automatische (en gratis) update naar Windows 10. Voor iedereen die dat niet wil is Never 10 een handig programmaatje.

Wat doet Never 10 ?

Never 10 is een klein programma dat slechts een taak vervult: met het programma zorg je ervoor dat Windows 7 en Windows 8 niet langer melding maken van de mogelijkheid om een update naar Windows 10 door te voeren.

Verder zorgt het programma er ook voor dat alle services die een update naar Windows 10 faciliteren automatisch worden uitgeschakeld. Op deze manier kun je ook niet per ongeluk een Windows 10 update doorvoeren.

 

Tot slot verwijdert Never 10 ook gedownloade programma-onderdelen voor Windows 10. Dat levert flinke ruimtebesparing op. Voordat je tot een Windows 10 update overgaat staat er al 6 tot 7GB aan data op je schijf.

Toch Windows 10?

Besluit je na verloop van tijd toch dat je graag wil updaten naar Windows 10? Dan kun je met Never 10 heel gemakkelijk alle wijzigingen die deze update niet mogelijk maakten ongedaan maken.

Een update naar Windows 10 is zeker op de langere termijn eigenlijk niet te vermijden. De veiligheidsrisico’s van oudere Windows versies worden groter naarmate de tijd vordert: Microsoft heeft al laten weten op termijn te stoppen met de updates aan Windows 7 en 8.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.