Driver Easy software downloaden.Je computer automatisch bijwerken met Driver Easy

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.076 weergaven)
Driver Easy software downloaden.

Driver Easy

Word jij ook zo moe van het constant bijwerken van de juiste drivers en stuurprogramma’s op je computer? Probeer dan Driver Easy eens. Met deze tool maak je het noodzakelijke onderhoud aan je computer een stuk eenvoudiger.

Driver Easy is een tool die je gratis kunt downloaden voor Windows 10, Windows 8 en Windows 7. Het programma download automatisch de allerlaatste versie van relevante drivers en stuurprogramma’s. Het programma scant automatisch je gehele computer waarna je een overzicht krijgt met alle drivers die een update behoeven.

Driver Easy scant je computer en toont welke drivers een update nodig hebben.

Driver Easy scant je computer en toont welke drivers een update nodig hebben.

Vanuit het overzicht dat Driver Easy samenstelt kun je met een druk op de knop drivers en stuurprogramma’s bijwerken. Per hardware-onderdeel laat het programma zien welke drivers noodzakelijk zijn en welke drivers via internet een update kunnen krijgen.

Gratis software met beperkingen

Driver Easy is beschikbaar in een gratis versie. Deze versie werkt onder Windows 10 maar ook oudere versies van Windows worden ondersteund. De grootste beperking van de gratis versie zit hem in de mate van automatisering.

Zo is het met de gratis versie van de tool alleen mogelijk om handmatig een driver bij te werken. Ook is het alleen mogelijk om te werken met handmatige herstelpunten (handig voor als een driver-update voor problemen zorgt).

De gratis versie van Driver Easy kent een aantal beperkingen.

De gratis versie van Driver Easy kent een aantal beperkingen.

Wil je dat Driver Easy zijn werk autonoom doet? Dan heb je de Pro versie van de software nodig. En deze versie kun je uiteraard alleen downloaden tegen betaling. Een licentie op Driver Easy Pro kost €29,95. Je kunt het programma dan op een computer gedurende een jaar gebruiken.

Nederlandstalige software

Driver Easy wordt, in tegenstelling tot alternatieve software als Snaildriver of Slimdrivers, aangeboden in het Nederlands. Ben je een liefhebber van Nederlandstalige software? Dan is Driver Easy de beste keuze voor het automatisch bijwerken van de drivers op je computer. 

Niet alleen de software is beschikbaar in het Nederlands, ook de installer doet zijn werk in onze eigen taal. De vertaler van het installatiebestand lijkt me alleen geen native speaker. De teksten in het installatiebestand raken kant noch wal. Zie onderstaande schermafbeelding die ik heb gemaakt tijdens het installeren van Driver Easy.

Lekker vertaald in het Nederlands...

Lekker vertaald in het Nederlands…

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

 • Hallo,
  Ik heb deze geïnstalleerd , en 1 voor 1 de nieuwe gedownload .
  Er waren 14 driver out datum .

  Ik heb pc teug opgestart, en programma easy driver volledig verwijderd 😉
  Daarna terug easy driver geïnstalleerd , en die gaf terug 14 driver out date !!

  Dan heb ik geen vertrouwen in deze app !
  Want het haalt toch niets uit , of ik doe iets verkeerd ??
  Maar wat ? het is poep simpel .

  grtz Patje