Slimdrivers Free downloadenSlimDrivers Free – drivers controleren en updaten

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.055 weergaven)
Slimdrivers Free downloaden

Slimdrivers Free

Slimdrivers Free is een gratis programma dat je helpt met het beheren van drivers (stuurprogramma’s) op je computer.

Heb je een vaag probleem met het gebruik van je computer of laptop? Download en installeer Slimdrivers Free en laat het programma checken of een verouderd stuurprogramma wellicht de oorzaak is.

Wat doet Slimdrivers Free?

Slimdrivers Free is een heel simpel maar erg slim gemaakt programma. Na een druk op de knop scant het programma je hele systeem. Tijdens deze scan wordt gekeken naar de apparaten in je computer en de versies van de bijbehorende stuurprogramma’s. Zowel ingebouwde apparaten als apparaten die zijn aangesloten via een usb-kabel worden gecontroleerd.

Mocht blijken dat er voor een bepaald apparaat een nieuwer stuurprogramma beschikbaar is dan kun je met een muisklik deze nieuwe versie downloaden en installeren. Slimware Free gebruikt hiervoor een eigen database die goed wordt bijgehouden. In de meeste gevallen zal de tool automatisch de nieuwste versies van drivers installeren. Het echter voorkomen dat bepaalde apparaten niet herkend worden.

Slimdrivers Free checkt je computer op verouderde drivers. Met een druk op de knop installeert de tool automatisch de nieuwste versie van verouderde stuurprogramma's.

Slimdrivers Free checkt je computer op verouderde drivers. Met een druk op de knop installeert de tool automatisch de nieuwste versie van verouderde stuurprogramma’s.

Heb je een probleem met je computer of werkt het geluid, je printer of je scanner niet goed? Dan kan het handig zijn om met SlimDrivers Free automatisch te controleren of je drivers up-to-date zijn. Omdat het programma automatisch alle stuurprogramma’s controleert bespaart deze tool je een heleboel werk.

Downloaden en installeren

Via de link bovenaan deze pagina kun je de nieuwste versie van SlimDrivers Free gratis downloaden. Na het downloaden van het bestandje blijft een internetverbinding noodzakelijk. Het programma download namelijk de resterende bestanden van eigen servers.

Let er tijdens het installeren van deze tool op dat je eenmaal op ‘decline’ moet klikken om te voorkomen dat je een extra programma installeert. De installer probeert namelijk om een tool mee te installeren die ervoor zorgt dat adware en spyware verwijder worden. Hiervoor zijn andere programma’s meer geschikt, weiger dan ook deze installatie.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.