Bestandsbeheer met Directory OpusDirectory Opus – de beste bestandsbeheer software?

Geplaatst op: - bijgewerkt op (418 weergaven)
Bestandsbeheer met Directory Opus

Directory Opus

Directory Opus is een bestandsbeheer programma dat je kunt gebruiken als alternatief voor Windows Verkenner. Deze handige tool kent een nadeel: na een gratis proefperiode van 30 dagen moet je betalen voor Directory Opus.

Waarom Directory Opus?

Het beheren van bestanden op je computer of laptop met de Windows Verkenner is voor veel mensen een vervelend klusje. Vooral de gebrekkige mogelijkheden en de soms onduidelijke interface van dat programma worden genoemd als problemen met Windows Verkenner.

Een alternatief voor de Windows Verkenner is dan ook nooit verkeerd. Gelukkig bieden veel softwareontwikkelaars goede alternatieven voor Windows Verkenner. Een van die betere alternatieven is Directory Opus.

Het programma is vergelijkbaar met Total Commander, de andere grote concurrent van de Windows bestandsbeheer software. Directory Opus biedt meer mogelijkheden dan Total Commander. Ook integreert het programma beter in Windows en is daardoor sneller in gebruik.

Mogelijkheden Directory Opus

Directory Opus biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je informatie over bestanden weergeven en kun je van bepaalde bestanden previews opvragen. Ook kun je bestand in- of uitpakken en kun je verbinding maken met externe schijven.

De uitgebreide mogelijkheden van Directory Opus zullen minder ervaren gebruikers misschien afschrikken. Wil je een goed programma voor bestandsbeheer op Windows? Dan is Directory Opus een goede keuze.

Je kunt het programma downloaden via de link naast deze pagina. Wil je gebruik blijven maken van de tool dan zul na 30 dagen een licentie moeten kopen. Of die investering de moeite waard is is in jou. Zelf hou ik het ieder geval bij Total Commander, de extra functies van Directory Opus gebruik ik te weinig om de betaalde variant van het programma te downloaden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.