Het wachtwoord achterhalen van een rar-bestand..RAR Password Genius – Het wachtwoord van een RAR bestand kraken

Heb je een RAR bestand gedownload dat beveiligd is met een wachtwoord? Met RAR Password Genius achterhaal je binnen korte tijd dat wachtwoord. 

Handig voor als je het wachtwoord van een rar-bestand niet hebt gekregen van de verzender of uploader. Maar ook als je het wachtwoord bent vergeten.

Lees wat ik van RAR Password Genius vind in mijn review van deze  handige tool voor mensen die regelmatig bestanden downloaden die met een password beveiligd zijn.

Lees verder

Disk DrillDisk Drill – Verwijderde bestanden terughalen op Mac en Windows

Disk Drill is een gratis programma waarmee je een (per ongeluk) verwijderd bestand kunt terughalen. Maar ook verwijderde mappen met de daarin verwijderde bestanden kun je met een druk op de knop terughalen met Disk Drill.

Wil je weten hoe je een verwijderd bestand terughaalt onder Mac of Windows? Lees dan deze bespreking van Disk Drill waarin ik je uitleg hoe je deze gratis tool gebruikt. Ook als je de software gratis wil downloaden kan dat via deze handleiding.

Lees verder

DirSync pro DownloadenDirSync Pro – Bestanden synchroniseren tussen je smartphone, computer en tablet

DirSync Pro is een gratis programma waarmee je bestanden of mappen kunt synchroniseren. Werk je op verschillenden plekken met dezelfde bestanden of wil je op je thuiscomputer altijd alle foto’s die je met je smartphone maakt opslaan? Dan biedt DirSync Pro handige functionaliteit om dit foutloos en betrouwbaar voor elkaar te krijgen.

DirSync Pro is geschreven in Java. Hierdoor werkt het programma op verschillende besturingssystemen. Verder is het programma open-source. Dit biedt als groot voordeel natuurlijk het feit dat iedereen de software gratis mag downloaden. Verder worden eventuele fouten relatief snel uit de software gehaald omdat iedereen de broncode kan inzien.

Lees verder

teracopy downloadenTeraCopy 3.0 – snel grote bestanden kopieren

Teracopy is een handig programma voor mensen die veelvuldig grote  bestanden kopiëren tussen twee schijven of over een netwerk. De tool is namelijk speciaal gemaakt om het kopiëren van bestanden van de ene locatie naar de andere sneller te kunnen voltooien.

Teracopy maakt gebruik van een aantal handigheidjes om het kopiëren van grote of kleine bestanden net even sneller te kunnen dan de standaard kopieerfunctie van de Windows verkenner. Maar ook andere software voor het beheren van bestanden kopieert vaak langzamer dan dat Teracopy dat doet.

Lees verder

Bandizip downloadenBandizip – snel bestanden in- en uitpakken

Bandizip is een gratis programma voor het inpakken en uitpakken van bestanden. Verder is een Bandizip een van de weinige programma’s die in het Nederlands beschikbaar is. Ook biedt de tool een aantal handige mogelijkheden en is het programma supersnel. Lees meer over Bandizip in deze korte review.

Bandizip wordt ontwikkeld door Bandisoft. Een groot softwarebedrijf dat meer handige tools voor thuisgebruikers ontwikkelt. Bandizip is echter de enige tool die gratis beschikbaar is op de website van het bedrijf.

Lees verder

Double CommanderDouble Commander – nog een prima alternatief voor Windows Verkenner

Veel ontwikkelaars van bestandsbeheer software baseren hun programma’s nog altijd op de Norton Commander software die jaren geleden erg populair was.

Vooral de split-screen interface waarbij je handig bestanden van de ene locatie naar de andere kon verplaatsen maakte van NC het beste programma voor bestandsbeheer.

Een van de programma’s voor het beheren van programma’s die werken met een dubbel scherm voor het gemakkelijk kopiëren, dupliceren en verwijderen van bestanden is Double Commander. Double Commander is beschikbaar als gratis download voor zowel Windows, OS X en Linux.

Lees verder
1 2