Private Firewall - gratis firewallPrivateFirewall – Gratis Firewall Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (805 weergaven)
Private Firewall - gratis firewall

Private Firewall – gratis firewall

Een software-matige firewall is een van de beveiligingsmaatregelen die iedereen met een computer of laptop zou moeten nemen. Door je computer met een firewall te beveiligen voorkom je veel van de problemen rondom privacy-gevoelige informatie zoals bank- en persoonsgegevens. Ben je op zoek naar een goed en gratis firewall programma? Download dan PrivateFirewall.

De bekende namen voor gratis Firewall software zijn natuurlijk Comodo en ZoneAlarm. Wil je toch een ander programma dat je computer gratis beveiligd? Dan is de Private Firewall Software een prima alternatief. Op deze pagina lees je meer over deze gratis Firewall. Uiteraard kun je het programma ook gelijk downloaden via de link naast deze pagina.

Het programma wordt alleen uitgebracht in een gratis variant. Daarmee verschilt het van andere firewall programma’s die vaak ook betaalde varianten van hun software bieden. Daarmee zijn deze gratis versies vaak uitgeklede versies van het origineel.

Mogelijkheden

De mogelijkheden van PrivateFirewall zijn vergelijkbaar met die van andere firewall programma’s. Zo maakt het programma je computer grotendeels onzichtbaar voor mensen die van buitenaf proberen particuliere computers binnen te dringen. Met een firewall voorkom je veel gevallen van phishing en ook maak je het hackers moeilijker om jouw computer te misbruiken.

PrivateFirewall is beschikbaar voor computers die draaien onder Windows 8, Windows 7 en Windows Vista. Andere besturingssystemen zoals Apple Mac worden niet ondersteund. Het programma is alleen in het Engels te downloaden, een Nederlandse versie ligt niet in het verschiet. Tenslotte wordt het programma zonder extra software geleverd: what you see is what you get.

Waarom een Firewall

Een goed firewall programma moet deel uitmaken van de beveiliging van je computer. Naast een goed anti-virus programma en een tool om adware en spyware te verwijderen zou iedereen een gratis firewall moeten installeren.

Niet alleen beveilig je je eigen gegevens met een firewall maar ook maak je het internet voor andere mensen veiliger. Hoe vaak hoor je niet dat zogenaamde bot-netwerken websites platleggen of prive-gegevens buitmaken. Al dit soort activiteiten vindt plaats door het misbruik van gehackte computers en servers.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • marc

    ik gebruik PrivateFirewall heeft altijd goed gewerkt maar als win 10 sinds deze maand een update doet werkt PrivateFirewall niet meer kan ook niet opnieuw geïnstalleerd worden als ik dan een systeemherstel doe werkt het weer wat zou dit kunnen zijn

    dank bij voorbaat