Comodo - voor veilig internet.Comodo – Software om veilig te internetten

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.104 weergaven)
Comodo - voor veilig internet.

Comodo

Bankieren, een verzekering afsluiten en belastingaangifte doen zijn een paar van de dingen die je tegenwoordig via internet doet.

Meer dan ooit is een goede beveiliging van je computer of laptop dan ook van essentieel belang. Met de Comodo Internet Security software maak je een groot aantal van deze privacy-gevoelige taken een stuk veiliger.

De ontwikkelaars van de Comodo Internet Security software brachten deze week een nieuwe versie uit van haar prijswinnende software om veilig te internetten. Comodo Internet Security software biedt een compleet pakket aan beveiligingsmaatregelen om online veilig te kunnen werken aan taken waarbij je privacy-gevoelige informatie deelt met anderen.

Comodo Internet Security

In versie 7 van de Comodo software zijn zowel een firewall als virusbescherming ingebouwd. Standaard worden beide programma-onderdelen geïnstalleerd, maar als je alleen de virusscanner of de firewall wil gebruiken dan kan dat ook.

De Comodo software om veilig te internetten kun je gratis downloaden via de website. Deze gratis versie is geschikt voor thuisgebruik. Wil je een betere beveiliging dan kun je ook de pro, plus of complete versies van de software downloaden (dit uiteraard tegen betaling).

Nieuw in deze versie

In deze nieuwe versie van de Comodo Internet Security software zijn een groot aantal zaken aangepakt. Zo is de interface van het programma op de schop gegaan en worden processen op je computer in de gaten gehouden om te zien of er verdachte zaken spelen. Verder werkt de gratis software nu met een virusscope en kun je bepaalde websites blokkeren.

Download gratis Comodo software voor veilig internetgebruik.

De interface van de Comodo Software.

De gratis versie van de Comodo software voor veilig internetgebruik werkt op alle versies van Windows vanaf XP. Daarnaast kun je deze software downloaden voor zowel 32 als 64 bits versies van Windows. Zowel de gratis als betaalde varianten van de Comodo internet security software werkt op alle systemen die hier genoemd zijn.

**update**

Vandaag brachten de ontwikkelaars van Comodo een nieuwe versie uit van dit programma om je computer te beveiligen. Gratis downloaden via de link naast deze handleiding.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.