gratis software downloaden zonealarmZonealarm Firewall Software Downloaden

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.004 weergaven)
gratis software downloaden zonealarm

Zonealarm

Iedere serieuze gebruiker van een computer moet eigenlijk beschikken over goede firewall software. Met een firewall zorg je ervoor dat onbevoegden geen toegang krijgen tot je vertrouwelijke documenten en bestanden. Ook zorgt een firewall ervoor dat spyware en adware je wachtwoorden voor bijvoorbeeld telebankieren niet doorsturen naar externe computers.

Microsoft levert natuurlijk een gratis firewall mee met het Windows besturingssysteem maar dat wil niet zeggen dat je met de Windows Firewall goed beschermt bent. Daarnaast leveren een aantal andere fabrikanten, Norton is er daar een van, goede maar betaalde software om je computer te beveiligen door middel van een Firewall. Gelukkig is er ook gratis software waarmee je een Firewall kunt instellen om zo je computer en laptop goed te beveiligen tegen ongewenste activiteit met jouw privacy gevoelige informatie.

Gratis alternatief

Een alternatief voor de Windows firewall software is bijvoorbeeld de gratis software die ontwikkeld wordt door het bedrijf Zonealarm. Meer dan 80 miljoen mensen wereldwijd hebben hun computer al beveiligd met de gratis versie van deze software.

Met deze gratis software is je computer onzichtbaar voor mensen die je computer van buitenaf proberen te bereiken. Ook biedt deze gratis downloadbare software bescherming tegen spyware. Zonealarm zorgt ervoor dat de spyware die eventueel op je computer staat niet in staat is om jouw vertrouwelijke gegevens en wachtwoorden door te sturen naar kwaadwillenden.

Firewall en anti-virus

ZoneAlarm biedt niet alleen bescherming door middel van een goede firewall. Ook wordt de gratis software standaard geleverd met een betrouwbare anti-virus scanner. Wil je een snelle oplossing voor een goede beveiliging van je computer? Dan is de Zonealarm software een verstandige keuze. Wil je optimale beveiliging? Dan is het misschien beter om Zonealarm als firewall in te stellen en daarnaast een ander programma te gebruiken om je computer te beschermen tegen virussen.

De beste gratis Firewall software is die van Zonealarm

De beste gratis Firewall software is die van Zonealarm

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.