live.lyLive.ly – live video streamen vanaf je smartphone of tablet

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.060 weergaven)
live.ly

live.ly

Live.ly is een applicatie voor iOS en Android waarmee je live video kunt streamen van je smartphone of tablet. Deze live video stream kan iedereen die het goeie adres heeft vervolgens makkelijk bekijken.

Je kunt zo met Live.ly bijvoorbeeld een live video stream opnemen terwijl je aan het vloggen bent. Maar ook live streams van voetbalwedstrijden, sporttoernooien, bruiloften en leuke feestjes maak je makkelijk met Live.ly.

Live.ly wordt ontwikkeld door de bedenkers van Musical.ly. Doordat die videowebsite al ontzettend veel gebruikers had werd Live.ly ook snel een groot succes. Zowel de Live.ly als Musical.ly applicaties voor iOS worden erg veel gedownload.

Heb je een account bij Musical.ly dan kunnen al jouw volgers de streams die je uitzendt via Live.ly volgen. Zij krijgen zelfs een push bericht op hun smartphone of tablet op het moment dat je start met uitzenden.

Hoe moet je live video streamen met Live.ly?

Live.Ly werkt erg makkelijk: het starten van een live stream kost maar enkele ogenblikken.

Live.Ly werkt erg makkelijk: het starten van een live stream kost maar enkele ogenblikken.

Het starten van een Live.ly videostream is erg makkelijk. Allereerst moet je natuurlijk de app installeren op je smartphone. Open vervolgens de applicatie en kies voor de optie ‘Start een nieuwe uitzending’ (Start a new broadcast).

De eerste stap in het starten van je eigen live video stream is het aangeven onder welke naam anderen deze stream kunnen bekijken. Heb je dat eenmaal gedaan? Dan zal de app via de camera van je smartphone beginnen met het opnemen en doorsturen van je live stream.

Iedereen die jou volgt in Musical.lu krijgt nu een push-melding op zijn of haar smartphone. Via deze melding kunnen zij gelijk beginnen met het kijken naar jou video stream. Om te kunnen kijken naar jouw stream is het noodzakelijk om via de app of via de website verbonden te zijn met Live.ly of Musical.lu

Downloaden voor iOS en Android

Live.ly is momenteel alleen beschikbaar voor iOS. De ontwikkelaars van de app hebben al wel laten weten ook met een Android versie van de populaire app te komen.

Via de link bovenaan deze pagina kun je Live.ly downloaden uit de App-store van Apple. Zoals de meeste populaire apps kun je de Live.ly app gewoon gratis downloaden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 reacties