foobar2000 muziekspelerFoobar2000 – Muziekspeler Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.318 weergaven)

foobar2000 muziekspeler

Foobar2000


Naast Winamp en en VLC zijn er nog vele andere gratis programma’s waarmee je muziek op je computer kunt afspelen. Vandaag op downloadcentrum een goeie tip voor mediaspeler software. Foobar2000 is namelijk het beste alternatief voor Winamp om mp3 bestanden op je computer af te spelen. De Foobar2000 software is gratis, supersnel en erg gemakkelijk uit te breiden door middel van plugins.

Foobar2000 verschilt van Winamp en andere mediaspelers doordat de software erg weinig van een computer vraagt. Daardoor voelt de software snel aan en zal deze ook werken op oudere computers en laptops. Daarnaast zijn de mogelijkheden om muziek af te spelen met Foobar2000 erg uitgebreid. Door het installeren van plugins ondersteunt de software extra functionaliteiten zoals het bewerken van tags, het maken, delen en bewerken van afspeellijsten en ondersteuning van internet-radio.

Alle muziek je van internet download kan afgespeeld worden met Foobar2000. De gratis software ondersteunt onder andere MP3, AAC, OGG, WMA en WAV bestanden. Daarnaast beschikt de mediaspeler software over ondersteuning voor ReplayGain, een standaard die voor betere geluidskwaliteit van mp3 muziek bestanden zorgt.

De ontwikkelaars van Foobar2000 brachten afgelopen weekend een nieuwe final versie uit van de software. Versie 1.2.4. biedt een aantal verbetering en bugfixes, maar daarover op de Foobar-website die je vindt via de link naast dit artikel.

Gratis downloaden

Net zoals eerdergenoemde mediaspeler concurrenten is Foobar2000 ook gratis te downloaden. Dit kun je doen door het volgen van de link naast dit artikel. De download voor Foobar2000 is slechts 3,5megabyte en daarmee is de download van deze mediaspeler software snel binnen. Ben je op zoek naar een goed alternatief voor Winamp? Probeer dan Foobar2000.

Foobar Muziek Afspelen Interface

De interface van Foobar2000

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.