gratis software downloaden winamp mp3Winamp mediaspeler software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.295 weergaven)
gratis software downloaden winamp mp3

Winamp

Als je van muziek houdt en je al je cd’s en lp’s in digitale vorm hebt gedownload of geript dan heb je natuurlijk goede software nodig om je muziekcollectie op je computer af te spelen. Een van de software programma’s die je gratis kunt downloaden en dat zeer geschikt is om alle muziek op je computer af te spelen is Winamp.

Winamp bestaat al erg lang, de eerste versies van dit gratis programma werden al in de vorige eeuw ontwikkeld. Sinds die tijd is er veel veranderd rondom de software om muziek af te spelen. Vele nieuwe programma’s werden ontwikkeld maar Winamp bleef overeind als een van de betere gratis programma’s om je muziek af te spelen en te beheren.

Winamp downloaden

Via onderstaande link kom je op de website terecht van de ontwikkelaars van Winamp. Daar kun je deze software gratis downloaden maar ook kun je een betaalde versie van het Winamp programma kopen die extra functionaliteit biedt. Uiteraard is die betaalde versie niet nodig om je muziek af te spelen en te beheren. En omdat Winamp daar het allerbest in is adviseren wij je om gewoon de gratis versie van deze muziek software te downloaden.

*update*
Half november liet AOL, de eigenaar van de Winamp mediaspeler software, weten te zullen stoppen met de ontwikkeling. Inmiddels lijkt duidelijk dat de Belgische online radio dienst de Winamp software zal overnemen. Daarbij moet aangetekend worden dat dat bedrijf vooral geïnteresseerd is in de Shoutcast dienst die deel uitmaakt van Winamp.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 reacties