LAV Filters - problemen oplossen met video en muziek afspelenLAV Filters – Codecs voor afspelen van video en muziek

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.870 weergaven)
LAV Filters - problemen oplossen met video en muziek afspelen

LAV Filters

Veel problemen tijdens het afspelen van film- of muziekbestanden ontstaan door missende of incomplete codecs en filters die op je computer staan.

LAV Filters biedt in die gevallen een oplossing. Met deze download voeg je namelijk een groot aantal filters toe voor het afspelen van muziek en film op je computer.

Door het LAV Filter pakket te downloaden krijg je ineen de beschikking over een hele verzameling aan open-source DirectShow Filters. Deze filters worden gebruikt door je Windows computer of muziek en video af te spelen. Hoe meer filters je gebruikt hoe meer bestanden er door jou computer ondersteund worden.

Na het downloaden en installeren hoef je in principe niets meer te doen om te beginnen met het afspelen van video en muziek. De mediaspeler software op je computer, of dat nu de Windows Media Speler is of een heel ander programma, maakt automatisch gebruik van de filters.

Verder kunnen de LAV Filters ook problemen rondom het afspelen van streaming video oplossen. Zelfs voor problemen met het kijken van Netflix op je PC kun je proberen om de LAV Filters in te zetten.

LAV Filters: voor problemen met het afspelen van video en muziek bestanden of streams.

LAV Filters: voor problemen met het afspelen van video en muziek bestanden of streams.

K-Lite Codec Pack

Als je een nog groter pakket aan software wil gaan gebruiken om bijna elk probleem met onwillige video- of audiobestanden op te lossen kun je ook kiezen voor het K-Lite Codec Pack. Dit programma kun je gratis downloaden. Het K-Lite Codec Pack maakt ook deels gebruik van de LAV-filters voor het afspelen van beeld en geluid.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.