Gratis Software Om Film en Video Af Te SpelenK Lite Codec Pack – Muziek en Video Codecs

Geplaatst op: - bijgewerkt op (5.641 weergaven)

Heb je vaak problemen met het afspelen van videobestanden of gedownloade muziek? Negen van de tien keer ligt dit aan de codecs die op je computer zijn geïnstalleerd. Een codec is een kleine invoegtoepassing die zorgt dat audio en video bestanden afgespeeld kunnen worden met je eigen mediaspeler.

Over K-Lite

Gratis Software Om Film en Video Af Te Spelen

K-Lite Codec Pack

Een van de meest gebruikte codecs pakketten is het K-Lite Codec Pack. Deze verzameling van codecs stelt je in staat om zo goed als elk willekeurig video of audio bestand probleemloos af te spelen.

Het handige van de K-Lite Codecs is daarnaast dat het pakket komt met een versimpelde maar bijna altijd werkende mediaspeler. Een Codec Pack met geintegreerde mediaspeler, dat is wat K-Lite’s Codec Pack eigenlijk is.

Ook voor afspeelproblemen met andere software

De eigen mediaspeler van K-Lite hoef je natuurlijk niet te gebruiken. In de meeste gevallen werkt het installeren van het K-Lite Codec Pack al goed genoeg om al je video’s in obscure formaten probleemloos af te spelen. Ook met niet-werkende audio-bestanden in Winamp kun je met het K-Lite Codec Pack vaak ineens wel iets beginnen.

Heb je problemen met het niet-afspelen van muziek en filmbestanden op je computer? Installeer het K-Lite Codec Pack en de problemen met de niet-werkende video en muziek bestanden zijn in bijna alle gevallen verdwenen als sneeuw voor de zon. Welke mediaspeler gebruik jij zelf om film en muziek af te spelen?

K-Lite Updates

Oktober 2014

Sinds deze oorspronkelijke pagina over de gratis K-Lite software zijn een groot aantal nieuwe versies verschenen van dit programma. Vandaag kwam versie 10.0.8 uit van het K-Lite Codec Pack. Handig om te installeren op je computer als je alle films en video’s die je download graag zonder problemen wil afspelen. Downloaden via de link bovenaan deze pagina.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties