Beste DVD Brand Software (Gratis)BurnAware – DVD en CD Branden

Als je op zoek bent naar de beste gratis software voor het kopieren van CD’s, DVD’s of Blu-Ray disks is BurnAware de beste software voor jou. Met BurnAware maak je in een handomdraai CD’s, Blu Ray’s of DVD’s van data op je computer. Ook kun je alle genoemde schijven 1 op 1 kopieren met de gratis versie van deze brand-software.

BurnAware komt in een aantal varianten. De versie die gratis is biedt genoeg functionaliteit voor dagelijkse taken. Het enige dat de gratis versie van deze dvd brand software ontbeert is de mogelijkheid om direct van cd of dvd naar cd of dvd te branden. Aangezien de meeste computers tegenwoordig toch maar over een dvd brander beschikken lijkt ons dat geen groot probleem. Je kunt namelijk probleemloos een cd of dvd kopieren door deze eerst naar je harde schijf over te zetten als image en deze image daarna weer terug te branden naar een cd of dvd.

Beste DVD Brand Software (Gratis)

Interface van BurnAware

Wil je de brand-software van BurnAware gebruiken in een bedrijf, wil je toch 1 op 1 kopieren of wil je de software gebruiken om beschadigde cd’s of dvd’s te herstellen? Dan zul je voor 30 of 40 dollar een licentie moeten kopen voor het programma. De prijs voor een licentie voor de brand software van BurnAware is inclusief een jaar lang recht op updates van het programma.

Ben je op zoek naar de beste software voor het branden van cd’s, dvd’s of blu-ray discs? Probeer dan BurnAware en vertel ons of deze software inderdaad de beste software is voor het branden en kopieren van cd’s of dvd’s!

Hoe moet je een cd of dvd branden met Burnaware?

Het branden van een cd of dvd is met Burnaware een fluitje van een cent. Wil je weten hoe je een cd moet branden of vraag je je af of je met Burnaware ook een ISO kunt branden op een cd of dvd? Neem dan een kijkje op de website van Burnaware. Ook op diverse fora vind je meer informatie over het branden van een cd of dvd met de gratis en betaalde varianten van de Burnaware software.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *