Beste DVD Brand Software (Gratis)Een DVD branden met Burnaware

Geplaatst op: - bijgewerkt op (14.523 weergaven)

Als je op zoek bent naar een programma voor het kopieren van een CD of het branden van een dvd check dan Burnaware.

Met BurnAware maak je in een handomdraai CD’s, Blu Ray’s of DVD’s van data op je computer. Ook kun je alle genoemde schijven 1 op 1 kopiëren met de gratis versie van dit programma voor het branden van dvd’s en cd’s.

Klik hier voor meer info over Alcohol 120%, een andere tool die dezelfde functies biedt.

BurnAware komt in een aantal varianten. De versie die gratis is biedt genoeg functionaliteit voor dagelijkse taken. Het enige dat de gratis versie van deze dvd brand software ontbeert is de mogelijkheid om direct van cd of dvd naar cd of dvd te branden.

Aangezien de meeste computers tegenwoordig toch maar over een dvd brander beschikken lijkt ons dat geen groot probleem. Je kunt namelijk probleemloos een cd of dvd kopieren door deze eerst naar je harde schijf over te zetten als image en deze image daarna weer terug te branden naar een cd of dvd.

Beste DVD Brand Software (Gratis)

Interface van BurnAware

Wil je de brand-software van BurnAware gebruiken in een bedrijf, wil je toch 1 op 1 kopieren of wil je de software gebruiken om beschadigde cd’s of dvd’s te herstellen? Dan zul je voor 30 of 40 dollar een licentie moeten kopen voor het programma.

De prijs voor een licentie voor de brand software van BurnAware is inclusief een jaar lang recht op updates van het programma. Of deze prijs gerechtvaardigd is laat ik aan jou over. In vergelijking met concurrerende tools is Burnaware in ieder geval niet duur.

Ben je op zoek naar een goed programma voor het branden van cd’s, dvd’s of blu-ray discs? Probeer dan BurnAware en laat me onder deze handleiding weten hoe het programma jou bevalt. Heb je problemen of lukt het niet om een dvd te branden? Ook dan kan ik je misschien helpen: plaats een reactie onderaan deze pagina.

Hoe moet je een cd of dvd branden met Burnaware?

Het branden van een cd of dvd is met Burnaware een fluitje van een cent. Wil je weten hoe je een cd moet branden of vraag je je af of je met Burnaware ook een ISO kunt branden op een cd of dvd? Neem dan een kijkje op de website van Burnaware.

Ook op diverse fora vind je meer informatie over het branden van een cd of dvd met de gratis en betaalde varianten van de Burnaware software.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • van Weelden

    k heb een dvd gebrand met diverse aparte losse video.s

    bij het afspelen moet ik na iedere video de dvd opnieuw starten ik kan de video.s niet aaneengesloten
    afspelen . Wat doe ik fout