newsbin-software-downloadNewsbin Pro downloaden – Software voor film en muziek downloads

Geplaatst op: - bijgewerkt op (40.275 weergaven)
newsbin-software-download

Newsbin

Als je veel download van nieuwsgroepen met behulp van losse NZB bestanden dan heb je software nodig om die NZB bestanden in te lezen om zo gratis te downloaden van Usenet.

Een van de beste programma’s om te downloaden van nieuwsgroepen is Newsbin Pro. Newsbin Pro is uitsluitend beschikbaar voor Windows. Voor OS X en Linux wordt het programma niet aangeboden.

Wat heb je nodig?

Wil je downloaden van Usenet met behulp van Newsbin Pro? Dan heb je in ieder geval de volgende dingen nodig:

  1. Een abonnement op een Usenet provider. Newsbin Pro kan alleen muziek, films en software downloaden van Usenet. Je kunt de gratis usenet-server van je provider gebruiken. Ook kun je down
  2. Een snelle internetverbinding zonder datalimiet. Omdat downloaden van Usenet erg snel gaat is het belangrijk om een goede internetverbinding te hebben. Pas dan profiteer je van het voordeel van downloaden met Newsbin Pro.
  3. Een nzb bestand voor de media die je wil downloaden: Newsbin Pro is erg goed in het downloaden met NZB bestanden (dit is een NZB bestand). NZB’s vind je bijvoorbeeld met Google of met Spotweb.

 

Is downloaden met Newsbin Pro legaal?

Zoals je wellicht verwacht is het downloaden van software, films, muziek of andere bestanden van Usenet niet per definitie illegaal. Het hangt sterk af van hetgeen je aan het downloaden bent.

Nieuwe films, met copyright beschermde muziek of software waarvoor je een licentie moet kopen mag je niet downloaden van Usenet. Rechtenvrije muziek, shareware en bepaalde films en tv-series mag je wel legaal downloaden.

Voordat je gaat downloaden met Newsbin Pro is het verstandig om eerst te checken of je download wel of niet mag. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld Google of check je download op copyright-mededelingen.

Newsbin Pro instellen en problemen oplossen

Het instellen van Newsbin Pro is erg eenvoudig. Zorg dat je bij de instellingen voor de server-verbinding altijd de correcte gegevens van je Usenet-provider gebruikt. Veel problemen met Newsbin Pro worden veroorzaakt door foutief ingevoerde gegevens.

Verder kun je bij problemen met het instellen, installeren of het downloaden met Newsbin Pro altijd de site van de ontwikkelaars checken. Er is zelfs een uitgebreid forum met hulp voor problemen met Newsbin Pro.

Nieuwe versie Newsbin Pro

De ontwikkelaars van NewsBin Pro werken hard aan hun software. Heel regelmatig kun je nieuwe versies van Newsbin Pro downloaden. En omdat het downloadprogramma onder een shareware licentie wordt uitgebracht is het altijd gratis om een nieuwe versie van Newsbin Pro te downloaden.

Enige tijd geleden verscheen van Newsbin al eens een nieuwe versie, gisteren brachten de makers wederom een update uit van deze download software voor nieuwsgroepen. Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe versies van Newsbin Pro.

newsbin-pro-screenshot

Newsbin Pro Screenshot

**Updates**

25-6-2015 – op de website van Newsbin Pro kan vanaf vandaag versie 6.60 gedownload worden. Deze release candidate versie is alleen geschikt als je wil proberen welke nieuwe functies Newsbin Pro biedt in de definitieve versie van 6.6 die later dit jaar uitkomt. Gratis downloaden via de link naast deze pagina.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 reacties