Text Editor Pro software download.Tekst bewerken en HTML maken met Text Editor Pro

Geplaatst op: - bijgewerkt op (503 weergaven)
Text Editor Pro software download.

Text Editor Pro

Text Editor Pro is een programma voor het maken en bewerken van tekstbestanden. Mijn ervaringen met Text Editor Pro lees je in de review van deze gratis tool. En ook voor een directe download kun je hier uiteraard terecht.

Text Editor Pro is een programma dat vooral programmeurs zal aanspreken. Met de tool is het namelijk erg eenvoudig om door middel van scripting-talen zoals PHP, JS, CSS of HTML websites, software of apps te maken.

Voor mensen die op zoek zijn naar een gratis alternatief voor Microsoft Word of Open Office is Text Editor Pro minder geschikt. Met het programma kun je namelijk geen layout toevoegen aan gemaakte teksten.

Text Editor Pro is beschikbaar als gratis download voor Windows 10.

Text Editor Pro is beschikbaar als gratis download voor Windows 10.

Download en installatie

De download van Text Editor Pro is snel en ook de installatie is goed te doen. Text Editor Pro is beschikbaar voor Windows 10 en oudere versies van Windows. Via de website kun je zowel 32 als 64 bits zipfiles en installatiebestanden downloaden.

Text Editor Pro wordt uitgebracht onder een GPL licentie. Dit betekent dat iedereen het programma gratis mag downloaden via de site of via bovenstaande link. De tool is niet beschikbaar als open-source maar wordt desondanks toch zeer regelmatig van updates voorzien.

Tot slot

Text Editor Pro is de opvolger van Editbone. Ook dat programma voor het maken van HTML, CSS, JS en andere tekstbestanden beviel mij prima. Ook Text Editor Pro doet wat het moet doen.

Vooral de mogelijkheden tot het aangeven van syntax woorden is erg gemakkelijk. Door middel van kleuren zie je snel welke delen van een tekst behoren tot je programmeer- of scripttaal en welke delen van de tekst duiden op variabelen, layout of commentaar.

Ben je op zoek naar een programma om een website te maken, een eigen app te ontwikkelen of om te werken met CSS bestanden? Dan is Text Editor Pro een meer dan goede keuze.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.