afbeelding bekijken en bewerkenFastStone Image Viewer – Simpel afbeeldingen bewerken en bekijken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (4.294 weergaven)
afbeelding bekijken en bewerken

FastStone ImageViewer

Ben je een fervent fotograaf en wil je snel en simpel je gemaakte foto’s bekijken en bewerken? Dan is de FastStone Image Viewer software, die je gratis kunt downloaden via de link naast dit artikel, een prima keuze. Verwacht geen uitgebreid foto-bewerkingsprogramma, daarvoor kun je beter het evens gratis te downloaden paint.net gebruiken, toch kun je eenvoudige foto-bewerkingen heel goed uitvoeren met deze software.

De ontwikkelaar van de Image Viewer, het bedrijf FastStone, heeft deze week versie 4.9 van haar populaire software uitgebracht. Deze nieuwe versie van het foto-bewerkingsprogramma bevat een groot aantal verbeteringen. Ook zijn er een aantal fouten uit de software gehaald en, niet onbelangrijk, bevat de software een aantal nieuwe functies.

De FastStone Image Viewer software valt vooral op door de goed doordachte mogelijkheden die het programma biedt. Zo kun je afbeeldingen snel vergroten en verkleinen en kun je foto’s snel roteren. Ook het uitsnijden van foto’s is mogelijk en biedt de software mogelijkheden tot het verwijderen van rode ogen. Wil je een foto mooier maken door de horizon recht te trekken (bij foto’s die scheef gemaakt zijn)? Dan kan de Image Viewer software van Fast Stone dat ook.

Ook in het Nederlands

De Image Viewer software is in verschillende talen te downloaden. Ook het Nederlands wordt ondersteund: handig voor als je niet zo handig bent in het Engels en toch foto’s wil bewerken op je computer. De Image Viewer software van FastStone is een van de weinige programma’s die je gratis in het Nederlands kunt downloaden.

Een schermafbeelding van de Image Viewer van FastStone.

Een schermafbeelding van de Image Viewer van FastStone.

Meer informatie over het gebruik van de software vind je op de website van Faststone. Ook vind je daar hulp bij problemen tijdens het gebruik van de software. Wil je weten hoe je een foto moet verkleinen op je computer? Dan wijzen we je graag ook nog even naar onze handleiding ‘foto verkleinen’ op downloadcentrum.com.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties