PixResizer downloadenGratis foto’s verkleinen en bewerken met PixResizer

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.077 weergaven)
PixResizer downloaden

PixResizer

PixResizer is een gratis programma voor het uitvoeren van eenvoudige bewerkingen op je afbeeldingen. Wil je meer informatie over deze tool of wil je het programma nu downloaden? Check dan mijn bespreking van PixResizer.

PixResizer is een super gemakkelijk te gebruiken tooltje. Het voordeel daarvan is dat iedereen het programma kan gebruiken. Het nadeel? Je kunt met PixResizer maar heel beperkte bewerkingen op foto’s uitvoeren. Het programma is dan ook geen alternatief voor (het dure) Photoshop of het eerder deze week besproken Affinity Photo (eveneens gratis te downloaden).

Welke mogelijkheden biedt Pixresizer?

PixResizer biedt een viertal mogelijkheden. Elk van deze bewerkingen kan worden uitgevoerd op een of meerdere foto’s. Kies je voor de optie om meerdere foto’s tegelijk te bewerken dan is het goed om te weten dat de bewerking die je kiest voor alle foto’s geldt.

PixResizer kan gebruikt worden om een afbeelding in BMP, GIF, JPG of PNG formaat te verkleinen of te vergroten. Dat kan zowel door een nieuwe grootte in pixels of in procenten van het origineel aan te geven.

Naast de mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van een foto kun je met PixResizer ook afbeeldingen converteren. Heb je en GIF afbeelding die je als JPG wil gebruiken? Open de foto met PixResizer en sla hem op in het juiste bestandsformaat.

Foto's bewerken met PixResizer.

Foto’s bewerken met PixResizer.

Video: Een foto verkleinen met PixResizer

PixResizer biedt op haar website een aantal Youtube handleidingen waarin de meest voorkomende handelingen in PixResizer worden uitgelegd. Hierbij de Youtube handleiding waarin je leert hoe je een foto moet verkleinen. Meer handleidingen op het Youtube kanaal van PixResizer en op de website van de ontwikkelaar.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.