ImageMaker downloaden op Downloadcentrum.comFoto’s bewerken met ImageMaker

Geplaatst op: - bijgewerkt op (370 weergaven)
ImageMaker downloaden op Downloadcentrum.com

ImageMaker

ImageMaker is een in Nederland ontwikkeld programma voor het bewerken van foto’s. In tegenstelling tot bijvoorbeeld PhotoShop of Affinity Photo is ImageMaker niet bedoeld voor het mooier maken van afbeeldingen door ze te retoucheren. 

Met ImageMaker kun je je zelfgemaakte foto’s met behulp van filters, effecten en andere bewerkingen voorzien van je eigen stijl. Verder kun je met de tool foto’s verkleinen of vergroten en is het mogelijk om foto’s samen te voegen om een bijzonder effect te maken.

Ben je tevreden over de bewerkingen op je foto’s? Dan kun je ze direct afdrukken vanuit het programma. Je kunt foto’s printen op papier maar ImageMaker biedt ook templates voor het printen op cd’s en dvd’s. En wil je een foto printen op een groot canvas? Ook het printen op canvas zit ingebouwd in het programma.

Je kunt met ImageMaker eenvoudig foto's bewerken en ze van een eigen stijl voorzien.

Je kunt met ImageMaker eenvoudig foto’s bewerken en ze van een eigen stijl voorzien.

Over ImageMaker

Imagemaker wordt ontwikkeld door een professionele fotograaf die woont en werkt op Texel. Om aan zijn eigen wensen voor goede software voor het bewerken van foto’s en afbeeldingen te voldoen besloot hij om een eigen programma te maken voor het bewerken van foto’s. Dat programma werd ImageMaker.

De nieuwste versie van de tool is versie 3.4. Deze versie van het programma is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Je kunt het programma gratis uitproberen onder een shareware licentie. Wil je de tool blijven gebruiken dan moet je een licentie kopen die eenmalig 20 euro kost.

ImageMaker is beschikbaar voor Windows 10, Windows 8 en Windows 7. De Nederlandstalige versie van de tool kun je gratis downloaden via bovenstaande link.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.