Moeilijk maar leuk iPad spel: Space Shuttle SimMoeilijk iPad spel: Space Shuttle Sim

Geplaatst op: - bijgewerkt op (778 weergaven)
Moeilijk maar leuk iPad spel: Space Shuttle Sim

Space Shuttle Sim – iPad

Het aanbod aan leuke en minder leuke spelletjes voor iPad en iPhone is enorm. Op downloadcentrum.com vissen wij de krenten uit de pap, we verzamelen voor jou de leukste, moeilijkste of origineelste iPad spelletjes. Vandaag een bijzonder spel, zeker gezien het overlijden van Wubbo Ockels: in F-Sim Space Shuttle Sim voor iPad en iPhone heb je namelijk maar een simpele opdracht, je moet de Space Shuttle landen.

Het woord ‘simpel’ in de inleiding van deze review is eigenlijk niet op zijn plaats. Het landen van de Space Shuttle in deze iPad game is namelijk helemaal niet simpel. In tegenstelling eigenlijk, het landen van de space shuttle is aartsmoeilijk. De F-Sim Space Shuttle simulator is daarmee heel realistisch, volgens astronauten is alleen het landen van een echte Space Shuttle nog moeilijker dan het succesvol landen van de shuttle in deze iPad game.

Aan de dure kant

Dit iPad spelletje is een van de duurdere games op de iPad die hier op de redactie gebruikt wordt. Toch is de F-Sim Space Shuttle simular zijn  hoge prijs meer dan waard. Het landen van de Space Shuttle is namelijk moeilijk maar als je een paar keer goed oefent lukt het wel om de space shuttle goed te landen. En als je de eerste keer een goede landing weet te doen dan wil je natuurlijk dezelfde prestatie een tweede keer laten zien. En voor je weet zit je uur na uur te oefenen op  het zo goed mogelijk landen van de Space Shuttle.

F-Sim Space Shuttle Sim - een leuk en moeilijk spel voor de iPad.

F-Sim Space Shuttle Sim – een leuk en moeilijk spel voor de iPad.

F-Sim Space Shuttle Sim is zowel te downloaden voor iPad als voor Apple iPhone. Het spel komt echter het best tot zijn recht op het grotere scherm van een iPad mini of normale iPad. Op een iPhone is dit leuke spel ook te spelen, het plezier en zeker de moeilijkheidsgraad hebben echter te lijden onder het kleinere scherm. Wil je dit moeilijke iPad spel downloaden op jouw iPad? Gebruik dan de link naast dit artikel. Heb je ervaringen met de game of wil je je mening geven over dit spel voor iPad en iPhone? Reageer dan onder dit artikel.

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.