Blek - het beste en leukste puzzel spel voor iPad en iPhone.Blek – nieuw puzzel-spel voor iPad en iPhone

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.598 weergaven)
Blek - het beste en leukste puzzel spel voor iPad en iPhone.

Blek

Op je iPad en iPhone kun je natuurlijk heel goed spelletjes spelen. Eerder deze week schreven op downloadcentrum.com al over Rigde Racer, vandaag hebben we een nieuwe tip voor een leuk spel voor op je iPad of iPhone. De naam van dat spel is Blek en het is een uitermate verslavend maar ook grafisch erg mooi gemaakt puzzel-spel, dat vooral op de iPad tot een van de de beste puzzel spelletjes in 2014 voor iPad is die je momenteel kunt downloaden.

Ik wil Blek nu downloaden op mijn iPad!

Blek, volgens ons, het beste spel voor iPad in 2014 tot nu toe.

Blek, volgens ons, het beste spel voor iPad in 2014 tot nu toe.

Blek is een spel dat zich moeilijk laat bespreken. De bedoeling van dit leuke spel voor iPad is om de gekleurde balletjes te raken met een lijn die je met je vinger ‘inzet’. Na het inzetten van de lijn beweegt deze zich volgens het patroon dat je met je vinger hebt ingezet verder. Alleen de gekleurde balletjes moet geraakt worden, het raken van een zwarte bal met de door jouw getekende Blek-lijn betekent dat je af bent.

Het spel is vooral erg leuk omdat je moet experimenteren met de soort beweging die je de lijn meegeeft. Verder is het leuk om te kijken of de lijn die jij bedacht hebt ook echt in aanraking komt de gekleurde balletjes zonder dat de zwarte ballen geraakt worden. Door de bewegende lijn is Blek voor iPad maar zeker ook voor iPhone naast een van de beste spelletjes in 2014 ook zeker het meest rustgevende spel op de iPad ;).

Vergelijkbaar met Duet Game voor iPad

Toen we hier op de redactie van downloadcentrum.com voor de eerste keer Blek op onze iPad mini speelden deed het spel ons denken aan de Duet Game. Ook Duet Game is een puzzel spel voor de iPad dat er ten eerste goed uitziet maar dat daarnaast ook nog eens erg leuk is om te spelen. Duet Game kwam vorig jaar uit voor iPad en iPhone en was dan ook onze favoriete iPad game. Tot nu toe is Blek in 2014 het beste spel voor de iPad dat we hier speelden.

Zowel Duet Game als Blek kun je downloaden uit de a href=”https://itunes.apple.com/nl/app/blek/id742625884?mt=8&uo=4&at=1l3vb55″ target=”_blank” rel=”nofollow”>app-store. De Blek game is momenteel verkrijgbaar voor een bedrag van 89 cent. Voor Duet-Game betaal je iets meer dan 2 euro. En dat is opvallend aangezien Blek nieuw is (het spel kwam in 2014 uit voor zowel iPad als iPhone terwijl Duet Game in 2013 uitkwam (en toen tot de beste iPad spelletjes voor 2013 behoorde).

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.