A Normal Lost PhonePuzzelen en speuren in A Normal Lost Phone

Geplaatst op: - bijgewerkt op (117 weergaven)
A Normal Lost Phone

A Normal Lost Phone

Zoals je misschien al wel weet hou ik verrassende games voor mijn smartphone. En vandaag liep ik weer eens tegen zo’n leuke verrassing aan. Check nu mijn review van ‘A Normal Lost Phone’. 

‘A Normal Lost Phone’ is een game voor Android en iOS die net even anders is dan het gros van het aanbod aan mobiele games. Anders omdat ik de game echt moest leren begrijpen maar ook anders omdat ik de game maar moeilijk kon wegleggen.

Wat moet je doen?

‘A Normal Lost Phone’ is een puzzelgame waarin je op je smartphone het (prachtig vormgegeven) scherm van een andere fictieve smartphone te zien krijgt. Deze smartphone heb jij gevonden en aan jou de taak om de telefoon aan de rechtmatige eigenaar terug te bezorgen.

Om de smartphone terug te kunnen bezorgen aan de eigenaar, een jongen genaamd ‘Sam’, zul je op de telefoon op zoek moeten naar aanwijzingen. Dit doe je door de berichten te checken en de e-mails te lezen.

Drie schermafbeeldingen uit de game 'A Normal Lost Phone'.

Drie schermafbeeldingen uit de game ‘A Normal Lost Phone’.

Om dat voor elkaar te krijgen moet je eerst de smartphone verbinden met de wifi. Maar daarvoor heb je een wachtwoord nodig. Door logisch na te denken en door goed op te letten lukte het terugvinden van dat wachtwoord me vrij snel.

Het volgende wachtwoord wat ik moest weten was het wachtwoord van de dating-applicatie die ook op de smartphone staat. Het terugvinden van dat wachtwoord was even iets meer werk. Al speurende lukt dat echter ook.

Via de dating-applicatie en door mails en berichten te lezen krijg je gaandeweg het spel steeds meer kennis over de eigenaar van de smartphone. Verder leer je Sam steeds beter kennen en wordt je op een bepaalde manier een soort van ongewenste meelezer of indringer in het leven van Sam.

A Normal Lost Phone downloaden?

‘A Normal Lost Phone’ is een ontzettend leuke en verrassende game voor mobiele platforms. Je kunt de game zowel downloaden voor iOS en Android waarbij de versie voor beide systemen €2,99 kost. Momenteel kost de Android versie van A Normal Lost Phone slecht 10 eurocent. Wil je een leuke game voor Android downloaden dan is het nu dus het moment voor ‘A normal lost phone’…

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.