Two Dots iPad spelletje downloadenTwo Dots – een verslavend iPad spel

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.185 weergaven)
Two Dots iPad spelletje downloaden

Two Dots

Vorige week las je op downloadcentrum.com al over Dots, een leuk spelletje voor de iPad. Dit weekend ontdekten we nog een leuk spel op basis van hetzelfde principe als Dots. Dit spel heet, hoe toepasselijk, Two Dots en is gratis te downloaden uit de app-store.

Two Dots is een iPad spelletje dat gratis te downloaden is uit de app-store. Besluit je het spel te downloaden realiseer je dan wel dat ook Two Dots, helaas, in-app aankopen biedt. Deze heb je niet nodig om te het spel te kunnen spelen, wel kun je tijdens het spelen bijvoorbeeld extra beurten, extra levens of extra bommen kopen.

Naast een versie voor iPad en iPhone kun je Two Dots ook downloaden in de Play-Store voor smartphones en tablets op basis van Android. Het spel is op Android exact gelijk aan de versie voor iOS. Wel is de bediening en de vlotheid waarmee de game te spelen is lager. Idealiter speel je Two Dots het beste op een iPad of iPad mini. Vind je Two Dots zo leuk dat je ook op je computer of laptop dit iPad spel wil spelen? Je vindt via Google een groot aantal websites waar je online Two Dots kunt spelen.

Two Dots spelen

Two Dots ziet er zo uit op iPad en iPhone

Two Dots ziet er zo uit op iPad en iPhone

Heb je Two Dots gedownload en geinstalleerd? Dan hoef je alleen het spelletje nog maar op te starten om te beginnen met gamen. Na een korte introductie waarin je de basisprincipes van Two Dots leert begin je met de levels. Heb je Dots gespeeld? Dan zou je de tutorial over kunnen slaan, Two Dots speel je precies zo als Dots. Het enige verschil tussen de beide iPad spelletjes zit hem in de levels en de aanwezigheid van ankers en ‘bevroren’ Dots. Tijdens het spelen leer je precies wat je met deze Dots aanmoet.

Het doel van Two Dots laat zich kort samenvatten: Aan het begin van elk level krijg je een opdracht waarin je te zien krijgt hoeveel Dots je van een of meerdere kleuren moet wegspelen. Deze missie moet je in elk level binnen Two Dots in een bepaalde tijd halen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je de missie krijgt om in 20 beurten 50 rode en 50 blauwe Dots weg te spelen. Aan jouw dan de taak om dat binnen deze 20 beurten te doen.

Zit je vast op een level in het spel? Dan kun je via een in-app aankoop extra beurten kopen. Zo kun je bepaalde levels dus in meer beurten uitspelen wat bepaalde levels in het spel veel gemakkelijker maakt. Ook kun je via in-app aankopen extra levens kopen. Zo kun je als je vastzit bij een bepaald level vaker opnieuw proberen om de missie die je hebt toch te halen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • Schrauwen

    Ik heb een Dot met een staartje in de linker onderzoek. Ik weet niet wat ik ermee kan maar gewoon spelen gaat niet . Is erop gekomen bij in het begin van het spel een booster te gebruiken . Gaat ook niet weg als je spel gewoon opnieuw begint