Spider SquareSpider Square – een verrassende en verslavende game

Geplaatst op: - bijgewerkt op (334 weergaven)
Spider Square

Spider Square

Wil je een verrassend, verslavend en bovendien gratis spel downloaden voor je iPhone of iPad? Probeer dan Spider Square. In deze game is het de bedoeling om een vierkant blokje door de spelwereld te leiden. Terwijl je dat doet verzamel je diamanten en ontwijk je hindernissen. De game is trouwens ook beschikbaar op Android, deze versie bespreken we in onze recensie van Spider Square.

Spider Square kun je gratis downloaden in de play-store van Google. De game is geschikt om te spelen op smartphones en tablets. Bij gebrek aan een Android tablet hebben we Spider Square gespeeld op een Nexus 5 en dat ging prima.

Wil je alles weten over Spider Square? Lees dan onze recensie van deze gratis Android game die zich kan meten met de beste spelletjes voor Android van dit moment. Via de link naast deze pagina kun je Spider Square downloaden voor Android.

Een schermafbeelding van Spider Square

Een schermafbeelding van Spider Square

Flappy Bird look-a-like

Spider Square doet qua moeilijkheid en mogelijkheden enigszins denken aan Flappy Bird. Deze uitermate populaire game voor zowel Android als iOS was vorig jaar een enorme hit maar verdween dankzij de hoge moeilijkheidsgraad weer snel van de smartphone van veel mensen.

Toch blijft het spelen van games waarbij je maar een leven hebt om zo ver mogelijkheid in een level te komen veel mensen aantrekken. Ontwikkelaar Boombit speelt hier handig op in met Spider Square. In het spelletje moet je een vierkant blokje door lastige levels leiden.

 

Spider Square spelen

De lastigheid van Spider Square zit hem vooral in het ontwijken van obstakels en het vermijden van de grond. Raak je toch de grond of bots je je vierkantje tegen een obstakel aan? Dan zit er niets anders op dan het level opnieuw te starten.

Is het spel te lastig of haal je een leve niet? Dan is het mogelijk om door middel van in-app aankopen toch mogelijk voorbij lastige levels te komen.  In het filmpje hieronder krijg je een korte indruk van het spel Spider Square.

Tenslotte: Spider Square

Spider Square is een leuke game die dankzij haar hoge moeilijkheidsgraad niet snel gaat vervelen. Voor mensen die niet van moeilijke spelletjes houden is Spider Square minder geschikt. Vooral de hoge snelheid in combinatie met de lastige levels is Spider Square een waardig opvolger van Flappy Bird.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.