Flappy Bird gratis downloaden op je computerFlappy Bird – online behendigheidsspel

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.265 weergaven)
Flappy Bird gratis downloaden op je computer

Flappy Bird

Flappy Bird is de naam van een Android en iPhone spelletje dat ontwikkeld werd door een Koreaanse game-ontwikkelaar. Flappy Bird kwam al in mei 2013 beschikbaar via de Play en App store voor zowel Android als iPhone. Pas aan het begin van dit jaar werd Flappy Bird een enorme hit: iedereen wilde dit verslavende spelletje spelen.

Helaas besloot de eigenaar van de game Flappy Bird het spelletje uit de download-winkels te halen; hij gaf aan Flappy Bird te verslavend te vinden. Het grote geld wat de ontwikkelaar met zijn Flappy Bird spel binnenhaalde (naar verluidt rond de 50.000 dollar per dag) kon hem niet overtuigen het spel online te laten staan.

Het is nu vrijwel onmogelijk om Flappy Bird op je iPhone of Android smartphone te installeren: verwijderde games uit de downloadwinkels van Google en Apple zijn lastig terug te vinden via Google. Gelukkig zijn er op internet een aantal websites te vinden waar je Flappy Bird kunt spelen op je computer of laptop.

Gemakkelijker spelen

Flappy Bird op je computer is gemakkelijker dan de versie op je smartphone. Je kunt door op je spatiebalk te drukken vliegen en zo proberen om een mooie plek te behalen. Als je een buis raakt of wanneer je Flappy Bird in contact komt met de grond dan ben je af.

Nu Flappy Bird spelen?

Wil jij graag Flappy Bird spelen omdat je het een leuk spelletje vond? Of heb je Flappy Bird gemist toen het spel nog wel te downloaden was in de downloadwinkels en wil je nu alsnog proberen wat het voor spelletje is? Dan kun je via de link naast dit artikel Flappy Bird gratis spelen 🙂

Nog een opmerking: deze versies van Flappy Bird zijn allemaal kopieen van het origineel. De bedenker van het originele Flappy Bird spel heeft de game, zoals gezegd, teruggetrokken uit de downloadwinkels. Daarmee is het officieel onmogelijk om Flappy Bird legaal te kunnen downloaden.

Heb je tips, trucs of opmerkingen over Flappy Bird? Of vind je het net zoals wij een irritant en moeilijk spel? Reageer dan onder dit bericht.  We zijn benieuwd wat jij van Flappy Bird op je computer vindt 🙂

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie