UltraISO downloadenEen image maken op DVD of CD met UltraISO

UltraISO is een handig programma voor het maken van image-bestanden van een harddisk. Maar ook voor het emuleren van een dvd-speler met daarop de inhoud van een image bestand kun je UltraISO gebruiken.

Meer over UltraISO in mijn handleiding over deze superhandige tool. Wil je UltraISO downloaden voor Windows 10 of Windows 8? Ook dat kan in de handleiding; je kunt de software gratis downloaden van internet.

Lees verder

SyncBackFree - een backup maken.Een backup maken met SyncBackFree

Hoe heb jij je belangrijke gegevens beschermd tegen een computercrash, een virus of een Windows probleem? Als je het antwoord op deze vraag niet hebt dan heb ik vandaag een handleiding voor je die moet lezen.

Ik bespreek vandaag SyncBackFree, gratis software waarmee je snel een backup kunt maken van belangrijke data je computer of laptop. SyncBackFree is voor particulieren gratis te downloaden op de website die je bovenaan deze handleiding terugvindt.

Lees verder

Backup4all - backup softwareBackup4all – Backup Software

Het maken van een backup zou de #1 klus voor iedere computergebruiker moeten zijn.
Een virus, een vallende laptop of een harddisk die crashed zijn maar 3 voorbeelden van gevallen waarbij een goede backup erg handig zou zijn geweest. Op deze pagina lees je met welke gratis software je een goede backup kunt maken.

Lees verder