Toyblast gratis downloadenToyBlast – leuker dan Candy Crush

Geplaatst op: - bijgewerkt op (351 weergaven)
Toyblast gratis downloaden

Toyblast

ToyBlast is een game voor mobiel die erg lijkt op Candy Crush. Ik vind de game toch net wat leuker dan het inmiddels bejaarde Candy Crush. Ondanks deze constantering zal Toyblast de populariteit van Candy Crush nooit evenaren. Meer over Toyblast is mijn review van deze game.

ToyBlast is beschikbaar voor een tweetal mobiele platformen. Welke twee dat zijn kan iedereen wel raden: ontwikkelaar Peak Games maakt Toyblast voor iOS en Android. Ook kun je de game in je browser online spelen.

Je kunt Toyblast gratis downloaden voor iOS en Android

Je kunt Toyblast gratis downloaden voor iOS en Android

Wat moet je doen?

Toyblast is zo leuk omdat de game erg op Candy Crush leunt. De bedoeling van de game is om gelijke blokken naast elkaar te schuiven. Heb je twee of meerdere blokken met dezelfde kleur naast elkaar gezet? Dan zullen deze verdwijnen en zullen omliggende ‘vastzittende’ blokken loskomen.

Het verhaal van de game doet er er vanuit de bedoeling van de game natuurlijk niet echt toe. De ontwikkelaar heeft ervoor gekozen om het verschuiven en maken van combo’s met blokken te doen rondom een meisje, Amy. Door blokken los te spelen krijgt zij haar speelgoed terug.

Toyblast is een kleurrijke game met een aantrekkelijke interface.

Toyblast is een kleurrijke game met een aantrekkelijke interface.

Net zoals bij Candy Crush het geval is wordt Toyblast steeds een beetje moeilijker. De game doet dit door je een steeds beperkter aantal ‘moves’ te gunnen. Wil je naar een volgend level? Dan moet je al het speelgoed van Amy dat gevangen zit in blokken losspelen.

Het halen van een level zorgt ervoor dat je speciale krachten krijgt om nieuwe levels te kunnen halen. Zo krijg je krachtigere boosters waarmee je ineens een vastzittend stuk speelgoed los kunt spelen. Ook kun je power-ups verdienen die je sneller en makkelijker een moeilijk level laten halen.

Online mogelijkheden Toyblast

Een van de leukste mogelijkheden van Toyblast is de mogelijkheid om online, via Facebook, tegen vrienden en bekenden te spelen. Je kunt op Facebook klassementen inzien van andere mensen die de game spelen en je kunt op deze manier ook met anderen concurreren.

Wil je Toyblast spelen op je Android of iPhone mobiel? Gebruik dan bovenstaande link. Toyblast kun je gratis downloaden en spelen. In vergelijking met Candy Crush hoef je voor Toyblast veel minder te betalen als je sneller door wil met de game. En dat is een van de grootse pluspunten in vergelijking met haar grote broer.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.