seamonkey internettenMozilla Seamonkey – Internet suite

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.310 weergaven)

seamonkey internetten

SeaMonkey

Gratis software downloaden om mee te internetten doe je in de rubriek ‘Browsers‘ op deze website. Ook gratis software om mee te e-mailen via je computer vind je terug op downloadcentrum.com. Met de Mozilla Seamonkey internet suite kun je echter browser, e-mailen en html bewerken in een gratis programma.

Drijvende kracht achter de Seamonkey suite was de Mozilla Foundation. Dat bedrijf ken je misschien als belangrijkste ontwikkelaar van de Firefox browser. Omdat Mozilla haar aandacht vooral wilde richten op de ontwikkeling van Firefox en de bijbehorende aparte e-mail en kalender applicaties wordt de Seamonkey applicatie tegenwoordig ontwikkeld door de community. Het onderhoud wordt bijgehouden door de Seamonkey Council zodat de kwaliteit van de gratis software op niveau blijft.

Met de Seamonkey software haal je een compleet pakket aan software binnen waarmee je een aantal taken op je computer kunt uitvoeren. Met Seamonkey kun je namelijk browser op internet, e-mail verzenden, ontvangen en archiveren en ook is het mogelijk om nieuws te lezen via bijvoorbeeld RSS feeds. Daarnaast wordt een eenvoudige tekst- en html editor meegeleverd waarmee je ook simpele websites kunt maken.

Gratis Downloaden

De Seamonkey software kun je gratis downloaden op de website van het Seamonkey Project. Door de open-source aanpak van de ontwikkelaars worden een groot aantal besturingssystemen ondersteund. Zo kun je Seamonkey downloaden voor Windows, Linux en Apple computers. Daarnaast wordt de gratis software in een groot aantal talen, waaronder het Nederlands, aangeboden. Wil je een compleet pakket aan software downloaden waarmee je gemakkelijk kunt mailen en internetten? Dan zou je de Seamonkey Software eens kunnen proberen.

Heb je zelf goeie tips voor gratis software? Laat het ons dan weten via een e-mail. Voor verdere uitbreiding van downloadcentrum.com zijn we namelijk nog steeds op zoek naar goede gratis software!

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • Chris

    Hallo,
    Mozilla Firefox heeft een preloader, die prima werkt op mijn windows pc. Mijn vraag is, Heeft Seamonkey ook een dergelijke tool? Ik kan niets vinden.