Hoe moet je de startknop aan Windows 8 toevoegen?Windows 8 startknop toevoegen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (4.103 weergaven)

Hoe moet je de startknop aan Windows 8 toevoegen?

Startknop W8

De beslissing, eind vorig jaar, van Microsoft om de startknop niet langer standaard aan een desktop of laptop computer toe te voegen was en is nog altijd omstreden. Gelukkig zijn er genoeg manieren om de startknop in Windows 8 opnieuw toe te voegen.

Zo kun je met de gratis 8Startbutton software een Windows 8 startknop toevoegen. Ook met de populaire StartIsBack+ software is het opnieuw toevoegen van de startknop aan Windows 8 een fluitje van een cent. Vandaag lees je op downloadcentrum.com hoe je met de StartIsBack+ software de startknop kunt toevoegen aan de desktop van Windows 8.

NB. wellicht overbodig om te vermelden dat deze pagina en handleiding alleen bedoeld is voor gebruik op Windows 8 computers en laptops!

Downloaden en installeren

De StartIsBack+ software is gratis te downloaden via de StartisBack+ website. Daar vind je een versie van deze software die werkt op zowel Windows 8 als op Windows 8.1 computers en laptops. Na dertig dagen zul je een licentie moeten kopen. Want hoewel de software gratis is te downloaden is het gebruik dat na 30 dagen niet meer.

De download van de StartIsBack software is klein, met een goede verbinding heb je de software in enkele ogenblikken binnen. Ook het installeren van de software is erg gemakkelijk. Een paar keer ‘volgende’ en ‘ok’ aanklikken volstaat om de software te installeren.

Configuratie

Ook de configuratie van de StartIsBack+ software is erg gemakkelijk. Na het installeren start je het programma op via het applicatie overzicht in Windows 8. Na het opstarten van StartIsBack kun je gemakkelijk aangeven waar je startknop in Windows 8 graag wil zien en op wat voor manier je nieuwe startknop eruit moet zien.

Ook kun je in hetzelfde configuratiescherm aangeven op wat voor manier de pictogrammen en mappen in het startmenu van je Windows 8 computer eruit moet zien. Na het klikken op ‘ok’ vind je op je computer een nieuw startscherm met daarop je oude vertrouwde startknop. Je kunt de pictogrammen en mappen op de startknop, net zoals in eerdere versies van Windows, gewoon verwisselen. Ook werkt de startknop verder net zoals je gewend bent van je oude Windows versie.

Zo moet je de startknop vormgeven en toevoegen aan Windows 8 met behulp van de StartIsBack Software

Zo moet je de startknop vormgeven en toevoegen aan Windows 8 met behulp van de StartIsBack Software

Nadeel van deze software is dat het gebruik van StartIsBack+ alleen de eerste 30 dagen gratis is. Na deze 30 dagen moet je een licentie kopen om de software te kunnen blijven gebruiken. Of deze software zijn geld waard is laten we aan jou over. Zelf blijven wij liever werken op Windows 7, met startknop!

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.