Voeg een startknop toe aan Windows 88StartButton – Startknop toevoegen aan Windows 8

Geplaatst op: - bijgewerkt op (5.158 weergaven)

Voeg een startknop toe aan Windows 8

Windws 8

Als je een vroege gebruiker bent van Windows 8 dan zul je wellicht de vertrouwde ‘start knop’ missen. Met deze handige knop die in alle Windows versies vanaf Windows 95 voorkomt start je snel en eenvoudig alle software die op je computer of laptop geinstalleerd is op. Helaas is deze Start Knop in Windows 8 verdwenen. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van de 8StartButton software.

TotalIdea Software is het bedrijf dat deze handig applicatie ontwikkelde. De toepassing ervan is eenvoudig: je kunt met de 8Startbutton eenvoudig de start knop terugbrengen in Windows 8. Door het installeren van deze gratis software verschijnt er in de desktop-modus van je Windows 8 installatie een startknop en bijbehorend start menu.

Naast een versie van deze software die je gratis kunt downloaden is er ook een betaalde variant. Met deze versie van de ‘Voeg een start knop toe aan Windows 8′ software kun je extra instellingen wijzingen in de start knop. Ook is het mogelijk om 10 favorieten programma’s aan het start menu toe te voegen.

de start knop in Windows 8

de start knop in Windows 8

Gratis downloaden?

Deze software gratis downloaden kan uiteraard via de link naast dit artikel. Wil je eerst meer weten over deze software die de startknop terugbrengt in je Windows 8 installatie? Neem dan een kijkje op de website van de ontwikkelaars. Hetzelfde bedrijf ontwikkeld trouwens ook andere software om je Windows software mee te tweaken.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.